Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default HELP! driving me nuts...

    just got my hands on a droid ultra via craigslist for $180 (pretty good deal i think)... anyways, got it activated and set up the way i wanted. I'm coming from an iphone 5 so one of the major features that made me comfortable with switching was the badges that go on the messages/mail.

    anyways, i'm running the stock messaging app and i sent out a group message. i got a message that showed up in the notification bar up top and i got the '1' on the message icon. i went to check the message and it wasnt there. i have tried EVERYTHING to get the little '1' to go away and it will not. I am about to go crazy.

    can someone please help me!?

    thanks in advance
  2. #2  
    Golfdriver97's Avatar

    Posts
    13,536 Posts
    Global Posts
    13,810 Global Posts
    ROM
    Stock Moto X

    Default Re: HELP! driving me nuts...

    Welcome to the forums.
    Have you tried a reboot?

    Devices: Current: Nexus 5, Moto X, Galaxy Tab 2 (7.0); Retired: Galaxy S2 (Epic 4G Touch); Traded: Galaxy S3
    When I let go of what I am, I become what I might be - Lao Tzu
    Community Guidelines and also here
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: HELP! driving me nuts...

    yes. tried everything outside of a FDR.

    dont want to go that route if possible
  4. #4  

    Default Re: HELP! driving me nuts...

    Quote Originally Posted by coachsmitty87 View Post
    just got my hands on a droid ultra via craigslist for $180 (pretty good deal i think)... anyways, got it activated and set up the way i wanted. I'm coming from an iphone 5 so one of the major features that made me comfortable with switching was the badges that go on the messages/mail.

    anyways, i'm running the stock messaging app and i sent out a group message. i got a message that showed up in the notification bar up top and i got the '1' on the message icon. i went to check the message and it wasnt there. i have tried EVERYTHING to get the little '1' to go away and it will not. I am about to go crazy.

    can someone please help me!?

    thanks in advance
    Have you tried "Delete all threads" from the little 3 dot menu button when you have all message threads listed? That might get rid of your phantom message if you don't mind deleting all messages.
  5. #5  

    Default Re: HELP! driving me nuts...

    I have found that group messages seem to stay chronologically where they started. If you scroll down your list of messages, you may find your missing group message sorted at the date the conversation first started. I think that's poor behavior, but I haven't looked for a fix - I just live with it.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 04-14-2014, 03:34 AM
  2. [HELP] Chinatablet Factory resets on every boot
    By George Gach in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2014, 03:25 PM
  3. My phone is acting screwy.. please help!
    By zetodavido in forum Verizon Galaxy S3
    Replies: 16
    Last Post: 02-17-2014, 10:11 AM
  4. Samsung Galaxy Nexus I9250 is stuck in recovery mode. Please help
    By Abhi88 in forum Verizon Galaxy Nexus Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2014, 09:52 PM
  5. Help :( sent MMS images not showing up
    By zirah33 in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2014, 12:34 AM

Posting Permissions

B