Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default 502 bad gateway

    Getting this message on this site when i try to read a thread on my dolphin browser. Stock browser no problem. Dolphin browser has problem about 60% of the time. On the m.android site
  2. #2  

    Default

    I get it on my PC sometimes when replying to a thread. I think its just Android Central, and not a specific problem with one of our devices.
    Samsung Galaxy Note 2 on Verizon
    Cyanogen Mod 10.1 Nightlies
  3. #3  

    Default

    I got that on my BB Bold 9650. I logged out of the sites, closed down the browser, turned off the device, pulled the battery and hard reset. I finally took it back to vzw and they determined it was bad software and offered me a replacement.

    You might want to go see your local vzw store. If you are within your exchange date, you might consider swapping it.
  4. #4  
    WAldenIV's Avatar
    MacGyver Wannabe

    Posts
    612 Posts

    Default

    This started happening to me after I installed the Invertnito Blue theme last night. Skyfire browser is fine. Only Dolphin HD is having the problem.
  5. #5  

    Default

    I had it happen repeatedly last week on my laptop only, and only on AC. I found a thread that suggested to clear out cache and cookies, which I did, and the problem went away.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
    Thanked by:
  6. #6  
    WAldenIV's Avatar
    MacGyver Wannabe

    Posts
    612 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vicw926a4 View Post
    I had it happen repeatedly last week on my laptop only, and only on AC. I found a thread that suggested to clear out cache and cookies, which I did, and the problem went away.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
    Bingo! Thanks.

Posting Permissions

B