Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Unhappy Motorola Milestone - no service after installing custom mod

    I just installed cyanogen on my motorola milestone, which is basically the same as the Droid, and now I do not have service at all... The install went great and everything else works, i just can't make any calls or text so now I have a really expensive paperweight.. I read on a few posts from people that had the same problems that I should flash my radio but I cannot find out how to do it for my phone. Any help would be appreciated and if I am wrong as to why I do not have service please let me know.

Similar Threads

  1. Help please! No cell service after installing new roms
    By Millzoid in forum Thunderbolt Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 04-04-2014, 08:04 PM
  2. No service after install of ROM
    By Mo Luv in forum Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2012, 03:02 AM
  3. No service after installing new ROM
    By wc878 in forum LG Optimus S Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 02-17-2012, 08:38 AM
  4. No update after installing rom
    By I am138 in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 12-08-2010, 01:13 PM
  5. Help please! No cell service after installing new roms
    By in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-1969, 07:00 PM

Posting Permissions