Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Frequent "web page not available"

    Hi
    I'm running Froyo on my Motorola Droid 1 and I frequently have problems connecting to web pages despite having a seemingly strong WIfi or 3g signal.

    I.e. The stock news and weather app. When I attempt to click on and read a page directly from the site, I almost always get that error message.

    Refreshes don't seem to help.

    I also frequently get this with other websites , i.e. .

    At the same time, I went on my desktop computer and was able to load the site.
  2. #2  

    Default

    Been having a similar issue here with wifi. Started happening randomly after changing the theme on Sapphire 1.0 but carried over to CM6 RC3, SS 4.7 and the regular FRG01B OTA even after wiping everything clean. The wifi connected symbol stays in the status bar like it's still connected but the browser gives the "Webpage not available" message. Weird thing is I can ping the router using Terminal Emulator but can't ping google or anywhere else on the internet.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default

    Actually, it does seem to be connected to the wifi toggling issue.

    I'm also getting this problem with Google Search.
  4. #4  
    spants's Avatar

    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MartinRW View Post
    Actually, it does seem to be connected to the wifi toggling issue.

    I'm also getting this problem with Google Search.
    Me too. Other sites load nearly all the time. Google searches almost never do the last several days.

    Also, mine does not appear to be related to wifi toggling as I rarely use wifi. It does it even after battery pulls, which probably don't do much but probably at least wipes out a wifi session.
    Last edited by spants; 08-30-2010 at 06:44 PM. Reason: forgot to mention something

Posting Permissions

B