Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By bcumings
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    bcumings's Avatar

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    140 Global Posts

    Default Yahoo Mail setup

    I recently had to do a factory reset on my Electrify. I am trying to setup my Yahoo email accounts using the Yahoo! Mail option in the account app. Every time I do, I get a "Login to the account failed, please try again" message. If this is an option, it should work one would think. I know this is how I had them working prior to the reset. I do not want to use the Yahoo Mail app. It's dreadful.

    Yes, I have also tried manually setting it up, but that keeps telling me my user id/password are invalid. Which, they are not. I've tried both methods at least a dozen times.

    Does anybody have any idea how to fix this? Please don't say another factory reset!!

    Thanks!
  2. #2  

    Default Re: Yahoo Mail setup

    I'm having the same issue. Yahoo Mail, via the stock email, stopped working over Easter weekend. And now, even though I know my id and password are correct, i keep getting the error that login failed, please try again later. It's very frustrating because I've had to resort to using yahoo mobile, which I cannot stand.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    bcumings's Avatar

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    140 Global Posts

    Default Re: Yahoo Mail setup

    I posted this at the Motorola Forums. They have a ticket open apparently. Here's the link to that forum. If I hear anything from there, I'll post it. That Yahoo Mail is app is just dreadful. I actually set my accounts up as imap, but I'm still not happy with it. It limits the number of messages I can get .

    srg12345 likes this.
  4. #4  

    Default

    Same here.

    Sent from my photon using Tapatalk

Posting Permissions

B