Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    ryanandsix's Avatar

    Posts
    12 Posts
    ROM
    CM7

    Default completely lost signal

    my triumph lost all reception. wifi works. pulled battery and held power button for 15 seconds and still nothing. an hour on the phone with virgin and they"re sending me a new one. my prl has been changed to 0112 and i'm running the most recent cyanogen mod. i had to flash the stock rom quick when i called virgin. i'm going to try another prl tonight. the phone is useless for calling or text'n. tough going 3 days without a cellphone. anyone else have any problem like this? i did the airplane mode and back. i've pulled battery and airplane mode probably 100 times the last 2 days. just hopeing it would work again. if anyone has any suggestions, i would love to hear them. my new phone probably wont be here till monday.
  2. #2  
    VirginMobileGuy's Avatar

    Posts
    87 Posts
    ROM
    CynogneMod9/ManterKernel

    Default Re: completely lost signal

    Maybe a sprint tower was shut down around your area? thats not common at all though my triumph recently stop reading my sd card while running cm7 tgstyles rom. so it may be a bad download of the rom.
  3. #3  
    muffalettaboy's Avatar

    Posts
    2 Posts
    ROM
    Whyzor's CM7-Tg-Reloaded

    Default Re: completely lost signal

    I had that problem. I figured I just burned it out leaving the wi-fi hotspot (CM7 reloaded) on overnight. Not sure, though. I bought another one cheap on ebay. (The screen WAS cracked on the old one, and the screen eventually just went black, save for a tiny strip on the side. Now it serves as a battery charger.)
  4. #4  
    Kale Blossom's Avatar

    Posts
    162 Posts
    Global Posts
    158 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default Re: completely lost signal

    wow, I have no idea other than what was offered of why that happened. I know with my old intercept that it seemed like wifi was going bad but turned out that my dad switched our network to hidden even with my wifi connected and set to always be on, it'd lose it. Then I got the triumph and still had the same issues when my dad told me xD I wanted the upgrade and scooped it on sale anyway (so no money lost there)

Posting Permissions

B