Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    MolecularGraph's Avatar

    Posts
    637 Posts
    Carrier
    Swapping them all out

    Default Camera quit working, help appreciated.

    My DX's camera decided to quit working, not really sure when it stopped but it did. None of the ways to start it are working, the hard button launch, the launch from the gallery, both camcorder and camera in the app drawer, the picplz app wont even recognize the camera being there.
  2. #2  
    doctorlove316's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    1,214 Posts
    Global Posts
    2,258 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MolecularGraph View Post
    My DX's camera decided to quit working, not really sure when it stopped but it did. None of the ways to start it are working, the hard button launch, the launch from the gallery, both camcorder and camera in the app drawer, the picplz app wont even recognize the camera being there.
    Have you already tried a reboot?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    MolecularGraph's Avatar

    Posts
    637 Posts
    Carrier
    Swapping them all out

    Default

    Quote Originally Posted by avlfive View Post
    Have you already tried a reboot?
    Haha, I thought about that as soon as created the thread, so I'm trying real fast to see if it fixes it, I'll let you know.

    EDIT: Well the reboot worked, I feel stupid, I was all freaked for like 3 hours trying to troubleshoot it and never even thought about restarting it, and to think I used to own a blackberry curve...
  4. #4  
    doctorlove316's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    1,214 Posts
    Global Posts
    2,258 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MolecularGraph View Post
    Haha, I thought about that as soon as created the thread, so I'm trying real fast to see if it fixes it, I'll let you know.

    EDIT: Well the reboot worked, I feel stupid, I was all freaked for like 3 hours trying to troubleshoot it and never even thought about restarting it, and to think I used to own a blackberry curve...
    Nice!

    I had a similar problem happen once (just once though) but it was the video camera. I tried to FC it and clear data and everything but a reboot took care of it and no problems since.
  5. #5  
    kpj104's Avatar

    Posts
    6 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts

    Default

    This happens to me about once a day -- any thoughts on how I can stop it from happening? I know they suggest a reboot a day, but I'd like to be able to use my camera without a reboot
  6. #6  

    Default

    I had my gallary go down too, the reboot didnt work so I went to files deleted all the pics and rebooted, that got me back in working order on the gallary. (I think mine was a quark as I have had no problems before or after on anything.)

Posting Permissions