1. sicario666's Avatar
    Is anyone having problems with their wifi connection running liberty? Everything else in my house connects to the network perfectly fine. Other than my X. Ipad,laptop,PS3 all connect perfectly. My X says wifi is disabled but remembered within the wifi settings. Some help if any would be appreciated. Thank you

    DXmeatclaws via talkatap
    01-28-2011 11:39 AM
  2. Droid_Elmo's Avatar
    I've been running Liberty since it came out and have not had any issues with WIFI.
    01-28-2011 01:00 PM
  3. davidnc's Avatar
    So far so good with the wifi's,I guess you already double checked the advance settings of wifi's tho , to make sure it never sleeps ?
    01-28-2011 01:27 PM
  4. sicario666's Avatar
    So far so good with the wifi's,I guess you already double checked the advance settings of wifi's tho , to make sure it never sleeps ?
    Advanced settings? No. Maybe it is sleeping. Lol. How do I wake it up if it is?



    DXmeatclaws via talkatap
    01-28-2011 02:28 PM
  5. davidnc's Avatar
    Advanced settings? No. Maybe it is sleeping. Lol. How do I wake it up if it is?



    DXmeatclaws via talkatap
    Menu Button>Settings>Wireless & networks>Wi-Fi settings>Menu Button>Advanced tab (it's on the bottom right)>Wi-Fi sleep policy>select to never if it isnt . Then just hit the Home button it should save your settings.
    01-28-2011 03:19 PM
  6. sicario666's Avatar



    There's a screenshot of my wifi settings
    DXmeatclaws via talkatap
    01-29-2011 01:52 AM
  7. davidnc's Avatar
    yup nothing wrong with that but is this box ticked like pic shows


    sent using TaPaTaLk
    01-29-2011 06:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD