Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    EpicInUtah's Avatar

    Posts
    96 Posts
    Global Posts
    290 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Droid X Won't Root with z4root...

    So my buddy got a new DX and I rebooted his phone, installed z4root, and it will not root. Just loops in the front screen and does nothing. Have tried rebooting, battery pull, install new program, etc...any advice?
  2. #2  
    kismet769's Avatar

    Posts
    326 Posts
    Global Posts
    336 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrier
    Synergy

    Default

    Keep trying. It may take two or three times to gain root.

    I've seen z4 run for over ten minutes before gaining root.
  3. #3  
    .46caliber's Avatar

    Posts
    749 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Un-install and re-install Z4. Before running Z4, do a reboot.
  4. #4  
    dirt101's Avatar

    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I rooted last night with Z4, turned on airplane mode and it took about 45 seconds.
  5. #5  
    jonathon1289's Avatar

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    My Droid X rooted in less than a minute using Z4root....Are you doing the permanent or temp root? I have seen problems when people use the temp root.
  6. #6  
    djdominus's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by .46caliber View Post
    Un-install and re-install Z4. Before running Z4, do a reboot.
    You have USB debugging enabled? Don't forget to uninstall superuser too. I've found that Z4 will fail to root if Superuser is still installed from a failed previous attempt.

Posting Permissions

";