1. XzombieX66's Avatar
    But none of my Apps that i had before besides the paid are in the market? thought they would all re download?
    10-12-2011 09:40 AM
  2. Flipper's Avatar
    Does the SDcard Read/Write?
    10-12-2011 10:21 AM
  3. joelmic24's Avatar
    Have you tried doing a factory reset?
    10-12-2011 10:48 AM
  4. drjb74's Avatar
    I don't think free apps show up on your account. Try loading them from the market webpage on a computer. You may find some of them there. I have had this issue when switching devices. The paid apps appear in "my apps" and a lot of the free ones have disappeared, and I have to remember what they were and search for them.
    10-12-2011 11:35 AM
  5. jtmeyers's Avatar
    I'm waiting to get mine back - should be in the next couple of hours.

    I used my ThunderBolt and took pics of my XOOM screens before I performed a factory reset. I just wanted a reminder of what apps I had installed and where I had them. Now I'm really glad I did this after reading some of the comments regarding re-installing apps.
    Live2ride883 likes this.
    10-12-2011 11:49 AM
  6. XzombieX66's Avatar
    yeah i used the SDK and did screen shots of my apps, but this is my second xoom when i got it ALL of my apps were in the market all I had to is push install. when i go to them in the market on the browser they all still show installed. I bet this is a bug with the new market.
    10-12-2011 04:38 PM
  7. dhendriksen's Avatar
    Mine wasn't wiped, but three black plastic on the top/back looks like a dog chewed on it.

    They're happy to fix it if I mail it back for 10 business days.

    Screw Motorola.
    10-12-2011 08:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD