1. dave3389's Avatar
    hey guys all is going well with my n5 apart from, i seem to have to camera icon and the little white button for if you were using google now stuck on my keys i have tried everything but no luck, any ideas ?
    02-16-2014 03:40 PM
  2. merv69's Avatar
    Factory reset? Idk, might work.

    Via my LG Nexus 5...
    02-17-2014 02:57 AM
  3. dave3389's Avatar
    Thanks for the reply. I might have to go down that road. I'm sure its just a bug so will keep digging around. Found so many nice tweaks wished I rooted sooner lol. I'll post up a screenshot later so people can see what I mean.

    Posted via Android Central App
    02-17-2014 04:12 AM
  4. dave3389's Avatar
    02-17-2014 12:27 PM
  5. ThatGuyLurkin's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2014-02-17-10-14-03.jpg 
Views:	13 
Size:	231.5 KB 
ID:	105084
    Are you on a Custom Rom? Why's it blue? o_O

    What happens when you interact with them?

    Do you have Lockscreen enabled?

    Still Stock Rom?

    Any chance you're using any mods such as XPosed Framework?


    Sorry for all the questions. :P Just trying to get straight to the problem.
    02-17-2014 07:14 PM
  6. dave3389's Avatar
    i apperciate all the questions lol i am using xposed framework with softkey fademode and gravity box. its stock rom with nova prime. well the midde key when the little icon is there cant be used so i need to reboot.
    02-18-2014 02:24 PM

Similar Threads

  1. What do you want to see HTC do with the One 2 (M8)?
    By Kevin O'Quinn in forum HTC One M8
    Replies: 21
    Last Post: 03-11-2014, 04:21 PM
  2. Can you use a Droid Mini with Net10 or Straight Talk?
    By mkultra12 in forum Motorola Droid Mini
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 03:35 PM
  3. Help with Root
    By cybersonic123 in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 6
    Last Post: 02-16-2014, 02:58 PM
  4. Droid MAXX: After a couple days with this phone....
    By Sandman333 in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2014, 01:10 PM
  5. Sony Xperia miro Headset problem
    By Black_XIII in forum Sony Xperia Series
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 10:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD