06-04-2016 01:00 AM
1,697 ... 1617181920 ...
tools
  1. ThatGuyLurkin's Avatar
    Ill share my Framework.jar

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-12-2012 08:42 PM
  2. ThatGuyLurkin's Avatar
    Ok. So just swap Mirage's framework.jar with this one here.

    It contains 30 Step Volume mod.

    - Normally, the volume step goes up to 15. With this, you have 30 different volume selections when playing Media.

    It also contains a Smooth Scrolling mod, but then again, it is said that Cyanogenmod includes this in there source already.

    UNZIP IT FIRST
    07-12-2012 09:00 PM
  3. LeoLawliet's Avatar
    I love how we're all sharing tweaks to improve our devices. Best community, ever

    Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
    rat_t and clodfelterac like this.
    07-12-2012 09:23 PM
  4. ThatGuyLurkin's Avatar
    What Device are you using?

    Ill upload a custom Systemui tomorrow. I'm sure you guys would love it.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    LeoLawliet likes this.
    07-12-2012 09:25 PM
  5. LeoLawliet's Avatar
    LG myTouch 4G on CM7.2 nightly.

    Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
    ThatGuyLurkin likes this.
    07-12-2012 09:34 PM
  6. mkoyskip's Avatar
    Went to check my battery usage (settings > about phone > battery use) and is says 11877d 7h 40m 57s on battery, and only lists the display usage (100%).

    Did I miss something when reading through the thread? Thanks.

    Other than my battery running out quickly all is good - I expect this problem to sort itself out withing a couple days or so, since it's a new install.
    07-12-2012 10:38 PM
  7. ThatGuyLurkin's Avatar
    Wow. Your phone must be ancient.....


    How long have you been running the rom?

    Did you fully wipe?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    07-12-2012 11:02 PM
  8. clodfelterac's Avatar
    Went to check my battery usage (settings > about phone > battery use) and is says 11877d 7h 40m 57s on battery, and only lists the display usage (100%).

    Did I miss something when reading through the thread? Thanks.

    Other than my battery running out quickly all is good - I expect this problem to sort itself out withing a couple days or so, since it's a new install.
    reboot should fix it... i had this happen to me yesterday on gb... i was using cpuspy to check amp flux and deep sleep... different rom, mrg's latest kernel...
    07-13-2012 12:18 AM
  9. drezliok's Avatar
    Went to check my battery usage (settings > about phone > battery use) and is says 11877d 7h 40m 57s on battery, and only lists the display usage (100%).

    Did I miss something when reading through the thread? Thanks.

    Other than my battery running out quickly all is good - I expect this problem to sort itself out withing a couple days or so, since it's a new install.
    I reported the same awhile back. Just charge it to full and reboot.

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    07-13-2012 12:40 AM
  10. mkoyskip's Avatar
    yo!

    charged to full on another battery (shoulda done it on the same one), rebooted, looks ok. thanks. still need to check it over a few days but from what i've read/heard i know it'll be just grand. thank..s..
    07-13-2012 03:34 AM
  11. JussCallMeUno's Avatar
    Uhh I cant download gmail, youtube, etc because of compatibility issues... wassup with that?
    07-13-2012 05:06 AM
  12. clodfelterac's Avatar
    that has to be a bad dl... did you check md5sums to make sure they match?... did you wipe/format properly before flashing?... ive never seen/read of any compatibility issues with mirage....
    07-13-2012 08:36 AM
  13. drezliok's Avatar
    Congratulations, this Rom will be installed on my wife's phone this weekend. She finally got tired of stock. I've selected this Rom to install onto her phone. (I was going to just root it and remove the bloatware for her but she messed with mine and liked it.)

    Sent from my FrankenFone LG-VM670 using Android Central Forums
    mrg666 likes this.
    07-13-2012 08:48 AM
  14. pandulce1's Avatar
    Congratulations, this Rom will be installed on my wife's phone this weekend. She finally got tired of stock. I've selected this Rom to install onto her phone. (I was going to just root it and remove the bloatware for her but she messed with mine and liked it.)

    Sent from my FrankenFone LG-VM670 using Android Central Forums
    Are you congratulating your wife or mrg? What's the winning prize?
    mrg666 likes this.
    07-13-2012 09:56 AM
  15. drezliok's Avatar
    Are you congratulating your wife or mrg? What's the winning prize?
    She's not on the forum but both.
    She's picky and didn't want me to touch her phone. So I guess congratz to me too. I get to mess with another phone.

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    07-13-2012 10:16 AM
  16. tli's Avatar
    Thanks MRG! You've gained another enthused switchover user. This is one lean, efficient and speedy ROM which I like--performance over eye-candy. I've been using v07072012 with the test kernel for the last couple of days, and I'm impressed so far. Keep up the great work and on-going support! Much thanks again!

    Just one anomaly observed, the display brightness level setting does not seem to stick after entering and exiting a sleep cycle. The display would always wake with the brightness level back at the dimmest level. This may be great for conserving battery life, but not so usable when trying to enter the unlocking PIN outdoors--especially under sunlight. This might be a general IHO issue, as the same behavior has been observed with BACKside too. Please confirm if this operation is indeed by design, or an issue, or just my specific configuration. Not a show-stopper by any means, but any input or guidance would be greatly appreciated.
    mrg666 likes this.
    07-13-2012 11:33 AM
  17. JussCallMeUno's Avatar
    that has to be a bad dl... did you check md5sums to make sure they match?... did you wipe/format properly before flashing?... ive never seen/read of any compatibility issues with mirage....
    Yes. I had the same problems with ICS so I went back to mirage and now idk what the problem is.

    Edit: nevermind i got it to work
    07-13-2012 01:31 PM
  18. mrg666's Avatar
    Just one anomaly observed, the display brightness level setting does not seem to stick after entering and exiting a sleep cycle.
    The brightness levels stick for me. Try to use the following app to switch autobrightness off
    https://play.google.com/store/apps/d...ody.brightness

    Also, go into notification power widget settings (settings > CyanogenMod Settings > Interface > Notification power widget > widget buttons > Brightness modes) and uncheck the "auto" setting. OV does not have the light sensor for auto brightness setting and causes such trouble if enabled. After it is accidentally enabled, autobrightness also gets stuck. You can switch off with the app above.
    07-13-2012 01:54 PM
  19. tli's Avatar
    ..., go into notification power widget settings (settings > CyanogenMod Settings > Interface > Notification power widget > widget buttons > Brightness modes) and uncheck the "auto" setting. OV does not have the light sensor for auto brightness setting and causes such trouble if enabled. ...
    Bingo! Unchecked the 'Auto' option, and the brightness level is sticking now. Thank you for the quick response!

    [Edit] BTW, that option is checked by default upon a fresh ROM install. Luckily, I didn't toggle that setting, so I didn't need to use the suggested app. [/Edit]
    07-13-2012 03:05 PM
  20. bjzapp's Avatar
    Good look!!

    Haden't noticed much difference in the actual brightness level or what it was actually set at or even being reverted back to a higher level than specified. Un-checked "Auto" and i know will fix this issue now. Thanks to the "step-by-step" as far as the Cyanogen settings menus.
    I switched to MiRaGe from BACK-Side two weeks ago and both a really nice!!
    Awesome and a BIG thanks to everyone
    07-13-2012 04:18 PM
  21. KhenemetHeru's Avatar
    I think I found a bug, and searching didn't net me any hits, so I'll ask... is there a way to get this ROM to save and use a static IP for wifi? I tried the usual method, thru the advanced menu in wifi settings, and it doesn't save the info entered; once you hit save and back out of the settings the info you enter is gone. Personally I think DHCP sucks if you don't need to use it, so is there something I'm missing, or is there a way to do it by writing a cfg or pref file in a text editor or by using a terminal emulator?

    Edit: ok, this is strange... the problem above occurred on my wife's phone. I tried it just now on my phone, and it took the static IP and keeps the settings no problem. So it's got to be something with the installation on her phone. So I'm really stumped now. Bad flash?

    Edit 2: Rebooting her phone (for a totally different reason) made the problem go away... I feel like such a noob. Please ignore this now.
    07-13-2012 07:40 PM
  22. jonny5449's Avatar
    I feel special cm7.2 for the optimus s hates my phone so I flash optimus v ones and they work
    Gonna try kravens cm7 wish me luck

    Looking for good cm9 or cm7 themes??? visit this site for good themes. http://forum.digitalhouseoftreats.com/
    07-13-2012 10:35 PM
  23. LeoLawliet's Avatar
    I think I found a bug, and searching didn't net me any hits, so I'll ask... is there a way to get this ROM to save and use a static IP for wifi? I tried the usual method, thru the advanced menu in wifi settings, and it doesn't save the info entered; once you hit save and back out of the settings the info you enter is gone. Personally I think DHCP sucks if you don't need to use it, so is there something I'm missing, or is there a way to do it by writing a cfg or pref file in a text editor or by using a terminal emulator?

    Edit: ok, this is strange... the problem above occurred on my wife's phone. I tried it just now on my phone, and it took the static IP and keeps the settings no problem. So it's got to be something with the installation on her phone. So I'm really stumped now. Bad flash?

    Edit 2: Rebooting her phone (for a totally different reason) made the problem go away... I feel like such a noob. Please ignore this now.
    I never really knew anything about using a static IP, how would you benefit from that?

    Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
    07-14-2012 06:25 AM
  24. bryan.vandyke's Avatar
    At one point I needed a static Id for one network and dhcp for another. I used an app called wifi static. Maybe that would help.
    07-14-2012 03:02 PM
  25. mkoyskip's Avatar
    About my 11877 day battery usage - thanks for all the helpful info/replies,

    Somehow I musta missed the similar issues when scanning the thread. Didn't notice it until late so (of course) I did a reboot, and when I woke up deleted battery.ini or whatever it's called, and let it charge. After that it looked 'normal' - just I'd never had that issue occur in my long, long, long time of android usage (ok, really? less than 2 years but hey, feels like much longer)

    Anyway been loving the rom, thanks.
    07-14-2012 11:22 PM
1,697 ... 1617181920 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD