1. adamhos's Avatar
    So I made a boot animation that I am pretty happy with, now I have loaded my sound and it's working but the sound cuts off halfway through the animation.
    Is there a way to lengthen my sound, the mp3 is about 30 seconds and it cuts off at about 13

    Thanks for the help

    Sent from my VM670
    09-06-2012 01:46 PM
  2. ThatGuyLurkin's Avatar
    That's because after it cuts off, the System is booted. At one point in the bootanimation, you can cut the screen off while its booting.


    In ny eyes, No. But you can cut the best part out of it?

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    adamhos likes this.
    09-06-2012 02:33 PM
  3. adamhos's Avatar
    Not the answer I was hoping for, but it makes sense. Thanks


    Sent from my VM670
    09-06-2012 03:00 PM
  4. adamhos's Avatar
    Is there anyone reading that has experience making boot animations?
    I've made another and it is just an android bouncing around
    Problem I'm having is it is a black background but every sec or so it flashes white which doesn't look bad, but nowhere is there a white screen in what I have put together.

    Could it have to do with frame rate? What's the highest rate I can use? I am at 30 fps now

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    09-07-2012 01:41 PM
  5. adamhos's Avatar
    NM I figured it out

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    09-07-2012 02:55 PM
  6. PartimusPrime's Avatar
    adamhos


    NM I figured it out

    Sent from my LG-VM670 using Android Central Forums
    What caused the issue?
    01-03-2013 07:53 PM
  7. adamhos's Avatar
    What caused the issue?
    If I remember correctly 7zip was adding an extra file when I zipped
    Its been a while though lol

    Sent from my Evo V 4G using Android Central Forums
    01-04-2013 06:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD