1. mulishaman187's Avatar
    Anyone have any ideas about why my laptop would start having issues connecting to WiFi Tether for Root Users all of the sudden? Nothing changed, iPod still connects and works fine and downloads at 5-10mbps, but my PC doesn't want to connect, when it does it either stays in limited access or quickly dies out and the app shows 0.0kbps. Any advice would be appreciated. Thanks.

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    01-07-2014 09:59 PM
  2. srkmagnus's Avatar
    Anyone have any ideas about why my laptop would start having issues connecting to WiFi Tether for Root Users all of the sudden? Nothing changed, iPod still connects and works fine and downloads at 5-10mbps, but my PC doesn't want to connect, when it does it either stays in limited access or quickly dies out and the app shows 0.0kbps. Any advice would be appreciated. Thanks.

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    Not sure why this would happen. Consider restarting the Laptop and the App and see if the connection re-establishes.
    01-08-2014 10:30 AM

Similar Threads

  1. Nexus 4 overheating and battery draining issues?!
    By jenzzz in forum Google Nexus 4
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2014, 08:55 AM
  2. Yahoo mail issues ?
    By hodie63 in forum Moto X (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 01-12-2014, 09:33 PM
  3. Issues compiling
    By jc0187 in forum Google Nexus 4
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2014, 09:03 AM
  4. Samsung Galaxy s3 major power issues
    By LiamBarr in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2014, 04:42 PM
  5. Issues with fetching email from purehost account
    By X33D80 in forum AT&T Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2014, 01:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD