Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default 4G not working

    The mega 6.3 I 9205 does not have the LTE option in the network mode it only has WCDMA and gsm. I have updated the latest fermware but still no luck pleaee assist

    Posted via Android Central App
  2. #2  

    Default Re: 4G not working

    Quote Originally Posted by Paulrana View Post
    The mega 6.3 I 9205 does not have the LTE option in the network mode it only has WCDMA and gsm. I have updated the latest fermware but still no luck pleaee assist

    Posted via Android Central App
    Are you using the AT&T Mega on AT&T?

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using AC Forums mobile app
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: 4G not working

    Hi wel I brought the phone from us (amazon) but using thw phone in srilanka. I cant ger the 4g to show up to choose network

    Posted via Android Central App
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: 4G not working

    Is there a setring for 4g or does it automatically work

    Posted via Android Central App
  5. #5  
    skelton's Avatar

    Posts
    26 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts

    Default Re: 4G not working

    If you were on another phone with your AT&T chip then you may need to call support to have the chip provisioned for LTE. Had to do this on two of my newer devices when upgrading from a 4G device.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using Tapatalk
  6. #6  

    Default Re: 4G not working

    To work on the Mega 6.3 LTE lacked Samsung settings

    Today I updated the phone system. Downloaded 370 MB. It said security fixes installed the 126 amendments system and applications pre-installed, but the system remained the same Android 4.2.2. I noticed, however, that in the settings mode cellular networks appeared selection of LTE. In the end, I can surf the speed LTE network in Poland PLAY. Previously this was not and I had only WCDMA and GSM, and bar display only H + as I was in range and now displays the LTE, so that was a 6.3 Mega LTE Samsung lacked settings. You have to wait for updates in your country. I use the store bought version without locks imposed by operators in the international version of my model exactly GT-9205 with LTE. After updating writes I9205XXUCNA2 modem version and kernel version 3.4.0-2338537

Similar Threads

  1. Mobile Hotspot Does Not Work - Unlocked AT&T S4
    By LangleyGuy in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 32
    Last Post: 12-10-2014, 12:44 AM
  2. dock buttons do not turn off in games
    By cwyman1 in forum LG G2
    Replies: 7
    Last Post: 09-27-2013, 04:32 PM
  3. Not seeing Google Voice update
    By raino in forum Market Help
    Replies: 7
    Last Post: 09-26-2013, 08:34 PM
  4. samsung galaxy s4 i9500 not registerd on network
    By Eeslam in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-2013, 05:07 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-26-2013, 02:39 PM

Posting Permissions