1. cd619's Avatar
    So, I thought the Galaxy Tab 10.1 to the Note 10.1 (2014) would be a simple move forward, but I am surprised at how different the two devices are from each other.

    I am on TMobile and had a solid LTE signal on the Tab. But, the Note isn't seeing any LTE signal. I am getting 3G and H+ reception only. Anyone know what needs to happen to get the LTE to connect?
    03-10-2014 05:53 PM
  2. cd619's Avatar
    oh man... I am responding to my own post. There isn't any LTE bands on P605 that support any LTE band in the US! I picked the tablet up via a special order from TMobile, so I thought for sure it would support TMobile's LTE. Well, that stinks.
    03-10-2014 06:49 PM
  3. slackerjack's Avatar
    Hmmm....buy a hotspot?

    Posted via Android Central App
    03-10-2014 09:36 PM
  4. Russell Estridge's Avatar
    Just return it and get the right one

    Posted via Android Central App
    03-11-2014 11:21 AM
  5. Zack Fawley's Avatar
    Just return it and get the right one

    Posted via Android Central App
    Don't think the LTE version is available yet is it?

    Posted via Android Central App
    03-11-2014 02:27 PM
  6. cd619's Avatar
    Don't think the LTE version is available yet is it?

    Posted via Android Central App
    No, there is not a US lte version... live and learn.
    03-11-2014 07:41 PM

Similar Threads

  1. Moto G: Unable to download any apps from Play Store
    By Arijitde in forum Moto G (2013)
    Replies: 43
    Last Post: 03-04-2017, 03:50 AM
  2. Help, with 4.3 update Evo 4g Lte
    By jfb42 in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2014, 02:24 PM
  3. Battery on new Galaxy Note 10.1 a disaster
    By Nychotxxx in forum Samsung Galaxy Note 10.1
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2014, 03:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD