1. vance123455676's Avatar
    My google play application is saying that it can't establish a reliable connection to the server. I have already tried to change the date, clear data, factory reset, etc. But its still not working. Does anyone know what the problem is? any ideas to help solve the issue?
    04-16-2014 05:18 PM
  2. Russell Estridge's Avatar
    Odin the stock firmware

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    04-16-2014 05:20 PM
  3. vance123455676's Avatar
    how do you do that?
    04-16-2014 05:24 PM
  4. kdog509adam75's Avatar
    My google play application is saying that it can't establish a reliable connection to the server. I have already tried to change the date, clear data, factory reset, etc. But its still not working. Does anyone know what the problem is? any ideas to help solve the issue?

    I had the same problem. Seems some app changed the time/date on my S-3. Went into settings, set the correct time/date, problem solved.

    06-14-2014 10:31 PM
  5. Tabbiel1989's Avatar
    I have the same issue too but my date and time are correct, is there anyway to fix this?

    Posted via Android Central App
    06-15-2014 12:29 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-30-2014, 12:46 PM
  2. Replies: 77
    Last Post: 09-02-2014, 12:30 AM
  3. Stock Email app widget is not available
    By Michael Carson1 in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2014, 07:17 PM
  4. Moto G: Motorola Camera vs. Google Camera
    By Ry in forum Moto G (2013)
    Replies: 7
    Last Post: 05-04-2014, 05:17 PM
  5. 2 Issues: Notification light isnt working & Ongoing wont leave notifications
    By lazygregg in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2014, 02:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD