05-13-2017 11:48 AM
64 123
tools
  1. Zabel Connor's Avatar
    Nope, my version is Android 4.0.3
    07-18-2014 12:06 AM
  2. peterbrady_ptb's Avatar
    i solved this issue, which was melting my brain, by installing viva video, from the play store for free. its a video editor but it lets u upload straight to instagram. hope this works for everyone else.
    08-25-2014 06:32 AM
  3. peterbrady_ptb's Avatar
    i solved this issue, which was melting my brain, by installing viva video, from the play store for free. its a video editor but it lets u upload straight to instagram. hope this works for everyone else.
    08-25-2014 06:33 AM
  4. Gabriel Maxwell's Avatar
    Iam using Blu Life Pure L240 and Galaxy Grand Duos i9080L and this issue passes me off I have been experiencing it for the past 2 years.
    11-26-2014 11:33 AM
  5. jodeci4ever82's Avatar
    When I found your message, I tried we video and it completely worked and it has been awesome!! I tried to download a video via this process again just recently and it did not work and it continues not to work. I am not sure why as I have been using the same process. Now I am back to the chipmunk sound, at first when I played my videos back on my Galaxy S4 it sounded normal, but downloading to my IG sound distorted, now it even sounds distorted when I listen on my phone.

    Does ww video still work for you?
    12-08-2014 09:08 AM
  6. Soo Young's Avatar
    I'm having an issue too ! I'm using Samsung Galaxy Trend. During the editing and playback, I did make sure that it's less than 15 sec vid. and the SPEED AND PITCH is just fine BUT when I playback (after uploaded) the song (video) the SPEED AND PITCH went higher. (and sound like a little kid ofc). I hope that this won't happen again.
    04-28-2015 07:54 AM
  7. Jason Freeman3's Avatar
    No it didnt
    05-14-2015 06:27 AM
  8. heyitskathy's Avatar
    However when I play the video back once it is in my Instagram feed the audio is distorted as if recorded in slow motion.
    This doesn't match the speed of the video which itself seems like it plays at normal speed.
    During editing the video pays and sounds normal.
    That happens to me too and I don't know what can I do!
    I have a Samsung Galaxy Grand Neo and I have the same problem. Anyone knows the solution?!
    07-16-2015 05:38 AM
  9. Nicola Strang's Avatar
    I had the same issue with my sony Xperia - I couldnt watch any videos or view any photos sent to me on instagram.

    Solution -

    Update instagram

    How I did this; turn on background data via settings in your phone, go to google play store, type instagram, there should be a button that says; 'update' click that. Instagram will automatically update. Once it has updated - go in to the app and check to see if it is working. If it is not I would suggest contacting your manufacturers guide for more details.
    07-28-2015 02:06 AM
  10. ebrahim pichka's Avatar
    I have have the same issue with my huawei g-610
    So ,as you said, i think its because of the android 4.1.2
    but i havent found any soloutins yet
    12-06-2015 07:46 AM
  11. savedjade9's Avatar
    "i solved this issue, which was melting my brain, by installing viva video, from the play store for free. its a video editor but it lets u upload straight to instagram. hope this works for everyone else."

    Thank you so much to whoever posted this solution! It worked!
    05-12-2016 03:44 PM
  12. Nima Vpr's Avatar
    SOLVEDDDDDD!
    ******************
    Guys I fixed it. You should uninstall any video editing app not only vv. I had filmorago and when removed it everything's fine now
    08-27-2016 08:01 PM
  13. Polinrick's Avatar
    Nope, my version is Android 4.0.3
    I tried everything....then I realized my battery saver mode was on. Dont be a dummy like me. Turn off power saving mode. :-/
    03-18-2017 07:54 PM
  14. Zainab14002's Avatar
    Did anyone ever find a solution then? Im having this problem on my Samsung Galaxy s4. I uninstalled and logged out but its happening on all my account. The video freezes after 2 seconds (sound still continues) then the video carries on playing resulting in it not matching th sound/delayed.
    05-13-2017 11:48 AM
64 123

Similar Threads

  1. Video Playback Issues
    By chronic illusionz in forum Motorola Xoom
    Replies: 9
    Last Post: 01-24-2012, 04:27 PM
  2. Video playback issues
    By jigz23 in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2011, 11:13 PM
  3. Video playback issue on new ROM
    By opjones in forum Motorola X Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-12-2011, 07:41 PM
  4. Video Playback Issue
    By jvarughese in forum Motorola Droid
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2010, 10:56 AM
  5. Lip-sync Video playback issues
    By zeal in forum HTC Hero
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2009, 04:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD