1. thirsy1258's Avatar
    Anyone else having an issue with this? Never happened with my s3 but sometimes it works but most it does not. I'll get a haptic feedback but nothing on screen


    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    12-18-2012 09:53 AM
  2. machin576's Avatar
    I am having the same issue.

    Sent from my SCH-I605 using Android Central Forums
    12-18-2012 12:27 PM
  3. Johnly's Avatar
    You are holding it wrong:-p Kidding! Never had that one. Try a reboot? Not using any task apps are you?
    12-18-2012 12:37 PM
  4. thirsy1258's Avatar
    Nope stock everything. For a second I was like how else can you press it

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    12-18-2012 01:55 PM
  5. jennnyy's Avatar
    Happens to me sometimes. I just restart my phone.
    12-18-2012 06:17 PM
  6. ImmaGhost's Avatar
    silly question..is it safe to delete those "recent apps" boxes. Only asking because I heard it's bad to force quit apps.
    12-18-2012 07:05 PM
  7. Podgorica's Avatar
    Happens to me too sometimes, I just reboot.

    Sent from My Note 2
    12-18-2012 07:51 PM
  8. Johnly's Avatar
    silly question..is it safe to delete those "recent apps" boxes. Only asking because I heard it's bad to force quit apps.
    I do periodically without any ill effects. It is baked into the os...so it should be fine. Once a day I kill em all.
    ImmaGhost likes this.
    12-18-2012 11:56 PM
  9. Nibs's Avatar
    Wtf lol you guys jinxed my note....it's been working perfectly and I just tried it and nothing is coming up :s
    12-19-2012 11:45 AM
  10. thirsy1258's Avatar
    Wtf lol you guys jinxed my note....it's been working perfectly and I just tried it and nothing is coming up :s
    That's my diabolical plan is slowly make everyone's home button break

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    12-19-2012 01:07 PM
  11. Nibs's Avatar
    That's my diabolical plan is slowly make everyone's home button break

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    haha well i restarted it and it's back to working condition
    12-19-2012 08:01 PM
  12. cdf3's Avatar
    Nope stock everything. For a second I was like how else can you press it

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    This is happening to me a lot lately. Seems to happen at least every other day.
    Are you running the stock launcher?
    I'm running a 3rd party launcher and was about to do a factory reset. If others are having the same issue, then a factory reset probably won't help much.
    Rebooting my phone will bring it back, but I'm finding myself having to do that too often.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    02-07-2013 04:28 PM
  13. Jacob Reckhard's Avatar
    When this happens I restart my phone this works on my note 2
    06-10-2013 05:24 PM
  14. tuffy100's Avatar
    Happens to me sometimes. I just restart my phone.
    Same here.

    Sent from my Galaxy Note 2
    06-11-2013 03:05 AM
  15. cdf3's Avatar
    It's been happening to me off and on since I've owned the device (December 2012 - June 2013 ).
    I did a Hard Reset the other day and decided to leave off a few apps I felt may be a little buggy.
    What apps do you all have installed that you feel might be the cause.
    If it's a 3rd party app that's causing this, then maybe we can pinpoint it.
    06-11-2013 11:20 PM
  16. maxburn's Avatar
    On my international version this happened to me quite a bit. There was a system update and it went away for a while but eventually came back. There was another system update not long after that and ever sense then it hasn't been a problem for me.

    I'm guessing if you have this problem you are all on carrier versions of the note 2?
    06-13-2013 05:55 AM
  17. cdf3's Avatar
    On my international version this happened to me quite a bit. There was a system update and it went away for a while but eventually came back. There was another system update not long after that and ever sense then it hasn't been a problem for me.

    I'm guessing if you have this problem you are all on carrier versions of the note 2?
    Yes, I have a carrier version (Verizon).

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    06-13-2013 08:41 AM

Similar Threads

  1. Home button won't work?
    By TMFGO45 in forum Motorola Droid X
    Replies: 8
    Last Post: 08-02-2016, 02:32 AM
  2. Home button action is messed up? Help ? :(
    By cbass6411 in forum Sprint Galaxy S III
    Replies: 16
    Last Post: 11-14-2012, 11:48 PM
  3. Capacitive buttons won't light up.
    By MrGr8 in forum Verizon Droid Incredible 2
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2012, 09:39 PM
  4. Apex 1.3 hardware button won't light up
    By roberte1342 in forum Motorola X Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 12-12-2010, 06:46 PM
  5. Holding home button
    By salanester in forum Motorola Droid
    Replies: 11
    Last Post: 11-07-2009, 03:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD