1. elvis1935's Avatar
    Can't login to the app the last update every time I try is says login faild 4 more time you will have to waite 15 min. till you can try again. I know my username and password is right cause I loged in here so I hope someone can help.
    03-03-2014 02:12 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Which app are you using--the Android Central App, the Tapatalk-based Android Central Forums app, or Tapatalk itself?

    You could try going to Settings>Apps, selecting the app in question, and tapping Clear Data and Clear Cache. Then try logging in again.
    03-03-2014 02:53 PM
  3. elvis1935's Avatar
    I am using the android central app and I have tryed all of that and I still can't login. I hope someone can help.
    03-04-2014 02:05 PM
  4. Almeuit's Avatar
    Have you tried fully uninstalling and reinstalling the app just to see if that helps?

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    03-04-2014 02:40 PM
  5. B. Diddy's Avatar
    Ok, lit up the Batsignal for a Moderator to come help you.
    03-04-2014 02:40 PM
  6. Almeuit's Avatar
    Ok, lit up the Batsignal for a Moderator to come help you.
    Uh oh!

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    Attached Thumbnails Help!! I can't login to the forums from the app on my phone-1393966698299.jpg  
    B. Diddy and Golfdriver97 like this.
    03-04-2014 02:58 PM
  7. B. Diddy's Avatar
    Batlloyd's archenemy must be The Troller!

    Posted via Android Central App
    Almeuit likes this.
    03-04-2014 03:04 PM
  8. Golfdriver97's Avatar
    Nope...

    From a Sprint Moto X using AC Forums app
    Attached Thumbnails Help!! I can't login to the forums from the app on my phone-1393968396519.jpg  
    B. Diddy likes this.
    03-04-2014 03:26 PM
  9. Golfdriver97's Avatar
    But we are digressing. OP, can you log in with the Forums App?

    From a Sprint Moto X using AC Forums app
    B. Diddy likes this.
    03-04-2014 03:27 PM
  10. elvis1935's Avatar
    No I can not login with the forum app that is what I am trying to use. I have not been able to use the forum app sence the last update And yer I have uninstalled it 3 times already so thats why I came to the forum's for some help.
    03-05-2014 01:32 PM
  11. elvis1935's Avatar
    And it still don't work!!!
    03-21-2014 10:47 PM

Similar Threads

  1. Wrong music app plays when Bluetooth connects
    By scratchie in forum General Help and How To
    Replies: 9
    Last Post: 12-04-2015, 11:41 AM
  2. Help! only getting notifications while om WiFi!
    By mtvictor in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 5
    Last Post: 03-10-2014, 04:37 AM
  3. Is there any way to disable the 3G radio on a 4GLTE phone?
    By willmon22 in forum LG Optimus Series
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2014, 02:14 PM
  4. Droid MAXX: Quieting the Inductive Charging Tone
    By SeniorSwede in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 11
    Last Post: 03-05-2014, 10:06 AM
  5. Texting on S4 compared to iPhone
    By joe_m_p in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2014, 10:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";