Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Anyone having trouble with the Market?

    Just tried to download some updates over my home Wi-Fi and experienced errors. See picture below. I've never had any problems like this since I've owned Android phones since 2009.

    I then also tried it over AT&T and it didn't work either.
    Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Anyone having trouble with the Market?-uploadfromtaptalk1354886491894.jpg  
    Nexus 4 (Feb 2013 - Present)
    Samsung Galaxy S2 Skyrocket (2011-2013)
    Verizon OG Droid (2009 - 2011)
    ASUS Transformer Pad TF300 (May 2012 - Present)
  2. #2  
    Jacques's Avatar
    Greetings, program!

    Posts
    397 Posts
    Global Posts
    1,257 Global Posts
    ROM
    rooted Nexus 5

    Default Re: Anyone having trouble with the Market?

    I'm running through my updates now (on my home wifi--ATT), and don't have any issues yet. Maybe your wifi connection is running slow? Since you also tried this outside of wifi, your network could be slow too. Try running a speedtest on your phone both in wifi and on the network and see what the upload/download speeds are.
  3. #3  
    Jacques's Avatar
    Greetings, program!

    Posts
    397 Posts
    Global Posts
    1,257 Global Posts
    ROM
    rooted Nexus 5

    Default Re: Anyone having trouble with the Market?

    Doh...no sooner than I typed this, three of my six uploads errored out. I retried it through the network and two of the three downloaded OK that way. My last app has to be over wifi, so I'm running that again.
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: Anyone having trouble with the Market?

    I got them to download. I tried turning my Wi-Fi off and back on and then reopened the play store and it worked. Must have been an isolated glitch.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
    Nexus 4 (Feb 2013 - Present)
    Samsung Galaxy S2 Skyrocket (2011-2013)
    Verizon OG Droid (2009 - 2011)
    ASUS Transformer Pad TF300 (May 2012 - Present)

Similar Threads

  1. Anyone having trouble with Video Rentals?
    By graywolf007 in forum ASUS EeePad Transformer
    Replies: 12
    Last Post: 02-26-2012, 12:59 PM
  2. Having Trouble With The E-Mail Notification Sound Anyone Else?
    By AndroidXTC in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2011, 02:58 PM
  3. anyone having problems with the facebook app?
    By jwehrer in forum Android Applications
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2010, 08:49 AM
  4. Anyone having problems with the Youtube app and Froyo?
    By JayBTV in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 3
    Last Post: 08-28-2010, 11:49 PM
  5. Anyone having issues with the Facebook App
    By qst4 in forum Android Applications
    Replies: 47
    Last Post: 08-24-2010, 02:13 PM

Posting Permissions

B