1. jmsyi's Avatar
    Hi, I'm having a problem with my S2 (SHW-250K). I'm able to receive sms but not able to send it. It says "message not sent" and theres a red exclamation mark next to it. I've tried resetting the phone to factory setting and hard resetting it mutiple times but after all that it still doesn't send. I switched my sim to another phone and im able to send it with that phone. can anyone help?
    08-08-2012 01:32 PM
  2. jstielo87's Avatar
    im having the same problem too. I upgraded to 4.0 and now I can only send MMS.. I factory reset too also switched my sim and it worked.... Still nothing on my phone tho....I called Korea, they said its something internal. But you'd have to send your phone back to Korea. I dont want to be w/o a phone for weeks on end so Im just using MMS..
    10-16-2012 01:13 AM
  3. HellRa1SeR's Avatar
    Hi, I'm having a problem with my S2 (SHW-250K). I'm able to receive sms but not able to send it. It says "message not sent" and theres a red exclamation mark next to it. I've tried resetting the phone to factory setting and hard resetting it mutiple times but after all that it still doesn't send. I switched my sim to another phone and im able to send it with that phone. can anyone help?
    Try this. It might solve your problem.:
    1. Goto your phone dialer.
    2. Enter *#*#4636#*#*
    3. Goto Device information
    4. There's a box for SMSC, ie, Message center number.
    5. Enter your carriers message center number and select update.

    I hope it solves your problem. Another method is to install Go SMS pro and theres a setting for custom message center number.
    10-23-2012 04:28 PM
  4. HellRa1SeR's Avatar
    oops ....Multipost
    10-23-2012 04:28 PM
  5. Tariq Sahi's Avatar
    your code does not work and i have the same problem with my cell phone

    Model SHW-M250K
    PDA M250k.UH17.2016
    Phone: M250K.UE12.1613K
    thanks in advance
    12-12-2012 10:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD