Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Signal problems after installing custom ROM

    Hello,

    I've been facing this problem for days now, tried almost everything and still no luck, so I'm sorry if it's been asked before, but I'm truly hopeless.

    Right now, my SGS3 works only on stock ROMs. Every time I try to install a custom ROM (JB or KK) I have a problem with the signal - either baseband, IMEI and everything is "unknown", or everything is good (IMEI not "0049...", there are full correct APNs) but it still displays the "error while searching for networks" message.

    Fortunately (as I realized on other threads),I can always go back to square one, flash a stock 4.3, with no problems with IMEI or anything, but, you know, stock sucks.

    I tried installing every modem I ran into, but nothing helped. Is there a secret step from stock to custom on samsung devices I'm skipping (I'm an ex-nexus user...)?
  2. #2  

    Default Re: Signal problems after installing custom ROM

    Which ROMs have you tried? Have you try other ROMs? For my experience, I root my phone with one ROM and it wasn't working. When I tried with another it is fine. Also, what specific ROM and ROM version are you installing? Do they have an older (more stable) version?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Signal problems after installing custom ROM

    I installed CM 10.2 (Jellly Bean), and the KITKAT version of CM 11, omnirom and slimrom

Similar Threads

  1. I have problem with my new S5
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2014, 01:56 AM
  2. galaxy s3 - problems updating firm ware
    By Kelly Gambon in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2014, 09:51 PM
  3. LG G2 problem with updating data
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2014, 05:29 PM
  4. S3 Galaxy Display Problem
    By K Jizzle in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2014, 03:17 PM
  5. no sim problem
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2014, 02:03 PM

Posting Permissions