Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    piizzadude's Avatar
    Banned

    Posts
    5,767 Posts
    Global Posts
    5,774 Global Posts
    ROM
    Something JB

    Default Cwm issue?

    Hey there quick question.

    Before when I have done a nandroid from Cwm and had to do a restore, it restored everything to the exact spot I had it in. Tonight I did one for the first times with a sgs and it didn't restore the apps or just about anything other than the rom.

    I am pretty sure that I am on Cwm 6.0.0.1, running an apex launcher, on Sprint Jb, and flashing back from wicked sensations to the goodness rom.

    Any thoughts?

    Sent from my X-Band Modem... TY Genesis
  2. #2  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,675 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Cwm issue?

    Man we shoulda dun it same nig'ht,.... show us your "about device"

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  3. #3  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,675 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Cwm issue?

    Roms r sexy.... phones are sexy..... doesnt mean girls cant also be sexy when they walk in from the rain, hair messxy, cold bits, maskara running,........ *tangent*

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  4. #4  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,675 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Cwm issue?

    Quote Originally Posted by piizzadude View Post
    Hey there quick question.

    Before when I have done a nandroid from Cwm and had to do a restore, it restored everything to the exact spot I had it in. Tonight I did one for the first times with a sgs and it didn't restore the apps or just about anything other than the rom.

    I am pretty sure that I am on Cwm 6.0.0.1, running an apex launcher, on Sprint Jb, and flashing back from wicked sensations to the goodness rom.

    Any thoughts?

    Sent from my X-Band Modem... TY Genesis
    Were u on wifi bro? Even a hotspot?

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  5. #5  

    Default Re: Cwm issue?

    Most S3s are up to CWM 6.0.1.2 now.

    ClockworkMod ROM Manager - Recoveries
    Blessed are they who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

  6. Thread Author  Thread Author    #6  
    piizzadude's Avatar
    Banned

    Posts
    5,767 Posts
    Global Posts
    5,774 Global Posts
    ROM
    Something JB

    Default Re: Cwm issue?

    Quote Originally Posted by funkylogik View Post
    Were u on wifi bro? Even a hotspot?

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    Yeah I was on wifi but that shouldn't matter.

    I will check the new version... Thanks for the response

    Sent from my X-Band Modem... TY Genesis

Similar Threads

  1. 4.2 Upgrade - Downloading but not installing (CWM issues?)
    By yazadd in forum Google Nexus 7 (2012) Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 11-17-2012, 09:50 AM
  2. cwm /cache issues...
    By traumahawk in forum Thunderbolt Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2012, 04:43 PM
  3. Strange CWM (disappearing) issue.
    By ratsttam in forum Epic 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2011, 01:37 PM
  4. Mounting Issue in CWM
    By AuTigerinBham in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2011, 11:21 AM
  5. CWM Red All/Rom manager issue
    By zero0r in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2011, 10:56 PM

Posting Permissions