Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    piizzadude's Avatar
    Banned

    Posts
    5,768 Posts
    Global Posts
    5,774 Global Posts
    ROM
    Something JB

    Default Cwm issue?

    Hey there quick question.

    Before when I have done a nandroid from Cwm and had to do a restore, it restored everything to the exact spot I had it in. Tonight I did one for the first times with a sgs and it didn't restore the apps or just about anything other than the rom.

    I am pretty sure that I am on Cwm 6.0.0.1, running an apex launcher, on Sprint Jb, and flashing back from wicked sensations to the goodness rom.

    Any thoughts?

    Sent from my X-Band Modem... TY Genesis
  2. #2  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,694 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Cwm issue?

    Man we shoulda dun it same nig'ht,.... show us your "about device"

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  3. #3  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,694 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Cwm issue?

    Roms r sexy.... phones are sexy..... doesnt mean girls cant also be sexy when they walk in from the rain, hair messxy, cold bits, maskara running,........ *tangent*

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  4. #4  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,694 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Cwm issue?

    Quote Originally Posted by piizzadude View Post
    Hey there quick question.

    Before when I have done a nandroid from Cwm and had to do a restore, it restored everything to the exact spot I had it in. Tonight I did one for the first times with a sgs and it didn't restore the apps or just about anything other than the rom.

    I am pretty sure that I am on Cwm 6.0.0.1, running an apex launcher, on Sprint Jb, and flashing back from wicked sensations to the goodness rom.

    Any thoughts?

    Sent from my X-Band Modem... TY Genesis
    Were u on wifi bro? Even a hotspot?

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  5. #5  

    Default Re: Cwm issue?

    Most S3s are up to CWM 6.0.1.2 now.

    Blessed are they who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

  6. Thread Author  Thread Author    #6  
    piizzadude's Avatar
    Banned

    Posts
    5,768 Posts
    Global Posts
    5,774 Global Posts
    ROM
    Something JB

    Default Re: Cwm issue?

    Quote Originally Posted by funkylogik View Post
    Were u on wifi bro? Even a hotspot?

    Unbranded international s3 with Official JB. Paisley, Slotland, Western Europe :beer:
    Yeah I was on wifi but that shouldn't matter.

    I will check the new version... Thanks for the response

    Sent from my X-Band Modem... TY Genesis

Similar Threads

  1. 4.2 Upgrade - Downloading but not installing (CWM issues?)
    By yazadd in forum Google Nexus 7 (2012) Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 11-17-2012, 08:50 AM
  2. cwm /cache issues...
    By traumahawk in forum Thunderbolt Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2012, 03:43 PM
  3. Strange CWM (disappearing) issue.
    By ratsttam in forum Epic 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2011, 12:37 PM
  4. Mounting Issue in CWM
    By AuTigerinBham in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2011, 10:21 AM
  5. CWM Red All/Rom manager issue
    By zero0r in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2011, 09:56 PM

Posting Permissions

B