10-02-2013 11:53 PM
39 12
tools
  1. reeneebob's Avatar
    Me too, although now I'm rooted so stock updates aren't as important.

    PHONE: Galaxy S3 Garnet Red
    ROM: AOKP Jellybean 4.2.1
    01-16-2013 06:17 PM
  2. crester's Avatar
    What the hell??? Why was the sub-forum removed? It already had three threads in it!
    01-16-2013 07:35 PM
  3. Kevin OQuinn's Avatar
    What the hell??? Why was the sub-forum removed? It already had three threads in it!
    It shows up for me just fine in tapatalk.

    Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk HD
    01-16-2013 08:50 PM
  4. crester's Avatar
    It's back now... but there was a point where it was "gone". And if you tried to click it... it said you needed special permissions or admin status to see it.
    01-16-2013 09:13 PM
  5. Paul627g's Avatar
    It's back now... but there was a point where it was "gone". And if you tried to click it... it said you needed special permissions or admin status to see it.
    This is normal activity sometimes after adding a new Subforum. It can take up to 24-48 hours for it to fully propagate. During this period you may encounter these errors.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    01-16-2013 11:46 PM
  6. mhinc's Avatar
    Thanks to all the Canadians, Mods and Admins that made this possible! Woot!
    crester likes this.
    01-17-2013 03:19 AM
  7. avenuePad's Avatar
    Awesome!

    Sent from my Nexus 4 using Android Central Forums
    01-17-2013 06:40 AM
  8. JeniferF's Avatar
    Ontario - Rogers...

    - - - Updated - - -

    This is normal activity sometimes after adding a new Subforum. It can take up to 24-48 hours for it to fully propagate. During this period you may encounter these errors.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    Um where...

    - - - Updated - - -

    This is normal activity sometimes after adding a new Subforum. It can take up to 24-48 hours for it to fully propagate. During this period you may encounter these errors.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    Um where...
    01-17-2013 03:23 PM
  9. JeniferF's Avatar
    This is normal activity sometimes after adding a new Subforum. It can take up to 24-48 hours for it to fully propagate. During this period you may encounter these errors.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    Um where...
    01-17-2013 03:24 PM
  10. crester's Avatar
    Why do you keep saying "Umm where..."???
    01-17-2013 03:33 PM
  11. bassmig's Avatar
    The subforum is in the S3 forum. There is a maple leaf next to it, or you can use this link to get to it.

    Samsung Galaxy S3 in Canada (Bell/Telus/Rogers) - Android Forums at AndroidCentral.com
    crester and avenuePad like this.
    01-17-2013 07:23 PM
  12. KateyB's Avatar
    I am from SW Ontario and would love to see our own forum - Telus S3 SGH 1747M 4.1.1
    it would be great to have our own sub forum so we can stay up to date with any new upgrades and whatever else information might be useful.
    Kathy
    05-18-2013 06:16 AM
  13. crester's Avatar
    I am from SW Ontario and would love to see our own forum - Telus S3 SGH 1747M 4.1.1
    it would be great to have our own sub forum so we can stay up to date with any new upgrades and whatever else information might be useful.
    Kathy
    Look here... http://forums.androidcentral.com/sam...-telus-rogers/
    05-18-2013 06:41 PM
  14. djjustpaul's Avatar
    Pacific coast my fellow Beavers... giggle giggle, I was gunna go with "Fellow mooses" but couldn't guess if it should be mice, moose what ever.

    New to Android. Like a 2 weeks new.
    ROGERS
    Galaxy S3
    Vancouver

    I got a 'Droid 'cause the new iPhone is so VERY ridiculously expensive, but.... I have to say, it's very nice seeing a cannuk thread to assist with issues, but I'm saving up for my iphone5s.

    This "can't send video text" is the issue for me, I've seen on US forms, boards, discussions about the issue and if them yanks got the same problem with video text, then you gots to know we aint gettin it.

    Some say it's the camera settings or file settings, or it's the carrier that limits what you can send or mms it's self in desperate need of upgrades...

    What ever it is, It's forcing me back to iPhone ASAP! Even my 2010 Iphone4 can send 1080p text, a minutes worth, No problem!
    This issue reminds me of my dad, always saying, "Even a stopped clock is right twice a day" or, "A blind squirrel finds a nut once in a while"
    or.... last one... "If rusty water taste terrible, spit out the rust, when I was kid it's all we had... And we liked it!"

    HA!.... Ol-bugger.

    Sorry to be downer , and especially on the Cannuk form, but, If I can't find a way to send HD video, via text. NOT: Drop box, or you tube or what ever... TEXT! like an iPhone... well, ... I'll probably sell it
    10-02-2013 11:53 PM
39 12

Similar Threads

  1. Photo Sphere, S3 SGH-I747M?
    By mhinc in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 17
    Last Post: 01-15-2013, 05:24 PM
  2. Rogers Samsung Galaxy S3 SGH-i747m
    By ChuckeeDroid in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 33
    Last Post: 12-09-2012, 12:53 AM
  3. Canadian S3 Benchmarks and Hands On Impressions!!!
    By snoopyandroid in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 13
    Last Post: 06-06-2012, 11:47 AM
  4. Recommend me apps to use with my S3
    By TanyaJayneP in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2012, 12:45 PM
  5. Phone boots with sound off? Bug maybe....
    By pank in forum Verizon Galaxy Nexus
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2011, 09:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD