1. stialoves's Avatar
    I have GoSMS Pro installed and the emoji plugin. My boyfriend has the exact same, but for some reason, when I send him a text including emoji, he won't receive the text at all. It's a certain amount of characters before adding the emoji just makes the text disappear and not get delivered.

    If I send long sms without emoji, he receives them just fine. And the thing is, it only happens with him! Everyone else I do it to receives it fine, no matter if they have android or iPhone. It's really frustrating because I love to use emoji (lol), and I was wondering if anyone else had the same problem and has a fix?
    09-29-2013 12:20 AM
  2. GSDer's Avatar
    Does your boyfriend also have a Galaxy S3?
    Is he leaving his mobile data turned on (required for MMS)?
    Is he on the same carrier?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    09-29-2013 04:36 AM
  3. stialoves's Avatar
    Yes, yes, and no. He has T-Mobile, but I'm not sure if that's that problem.
    09-29-2013 12:38 PM
  4. GSDer's Avatar
    What happens when he sends you an MMS with emoji?
    What if you send him an MMS without emoji but with a picture attachment?
    If the latter doesn't go through, try sending an MMS with a picture attachment using the stock Messaging app.

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    09-29-2013 01:49 PM
  5. stialoves's Avatar
    Everything works fine when we do that. It's just the emoji overall for some reason. Even if I use the stock messaging app, he still won't receive it if it exceeds a certain amount of characters with the emoji.
    09-29-2013 01:54 PM
  6. GSDer's Avatar
    if I use the stock messaging app, he still won't receive it if it exceeds a certain amount of characters with the emoji.
    I'm puzzled - the stock Messaging app doesn't support emoji: that's strictly an add-in to the Go SMS Pro app.
    What character limit are you describing? Is it anything over 160?

    Sent from my rooted, debloated, deodexed Sinclair ZX-80 running CM 10.2 using Tapatalk 4
    09-29-2013 03:54 PM
  7. stialoves's Avatar
    I use a keyboard that has emoji included, so I tried on the stock messaging app. The emoji shows up as black and white. I have jelly bean. But even then, he still will not receive it. I noticed that when I add one, the characters go from 160 down to 69. Id say I can't exceed more than one sentence with emoji before he does not receive the message at all.

    Posted via Android Central App
    09-29-2013 04:26 PM
  8. ingridkarinaa's Avatar
    That is happening to me too, but instead when someone sends me emojis, the messages appear with a space in between each letter and instead of the emojis, a lot of other symbols appear. I contacted the developers of Go Sms and sent them a screenshot of this problem but I haven't heard back from them and there hasn't been a recent update.
    12-02-2013 09:17 PM
  9. allison_paige's Avatar
    Okay, I have the go SMS pro. And I also have the emoji pluggin because I have always loved to use them but for some reason when I send a text using the emojis, it shows the text as a blank bubble for the other person, but if I send a text NOT including emojis they receive the messages perfectly? Any help?
    04-06-2014 09:22 PM
  10. maria Bahena's Avatar
    I own a Kyocera hydro vibe and I have kit kat Emojis I installed go SMS pro and the emoji plugin and it used to work! One day I sent an emotional to my friend and then I discovered the came out question marks so now every time I send emojis it becomes question marks
    Help please?
    03-16-2015 02:33 PM

Similar Threads

  1. need help with waman xposed
    By myIphone4s in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 10-01-2013, 06:26 PM
  2. need help with superuser on S4
    By ronald316 in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 09-30-2013, 12:00 PM
  3. problem with external SD coby mid 8048
    By dcmoon in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-2013, 10:34 PM
  4. Dolphin Browser 10.1.0 chang log feature (with images)
    By asherking in forum General News & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2013, 10:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD