Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 14 of 14
Like Tree4Likes
  • 1 Post By Amanda Young
  • 2 Post By Pratik Mundada
  • 1 Post By Xiao Cruise
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    Hello,

    Yesterday I bought Samsung S4 Korean Clone by Media Tek and experiencing several issues with the rest and I decided to go with Factory Reset.

    After Factory Reset it stopped displaying Samsung Logo at boot and shut down. I was doing research online and installed different tools on it and all were pointed out that handset should be rooted.

    I saw another tutorial to root with MtkDroidTools_v248 and after the successful root of my handset I restarted it and phone gone blank.

    I tried to do another factory reset by holding volume up+power+home button but no luck.

    I don't have any backup.

    Anyone can help?

    Thanks
  2. #2  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung

    Did you every get a response to your post? I ask because I'm having the very same problem right now. On the internet trying to find a resolution. Please help!
    Pratik Mundada likes this.
  3. #3  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    type *#0066#
    Thanked by 2:
  4. #4  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    Hello,

    Yesterday I bought Samsung S4 Korean Clone by Media Tek and experiencing several issues with the rest and I decided to go with Factory Reset.

    After Factory Reset it stopped displaying Samsung Logo at boot and shut down, it shows mediatek and the android comes as word not logo
    . it is every slow too

    can anyone help me
    Thank
  5. #5  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    Hi !
    I try *#0066# but is not working is there any other way ???
    Thanks in advance !!!
  6. #6  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    i have the same issue with my galaxy s4 too. how can i have the previous samsung logo when the phone is powered on? help please
  7. #7  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    *#0066# worked on my phone just now. Thanks Pratik Mundada..
    Thanked by:
    Debolina Dutta likes this.
  8. #8  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    Yes *#0066# worked on my phone like Magic. My phone( S4 Chines Clone) is also displaying MediaTek logo on startup and shutdown. Everyone tells me to root my phone to change boot animation. But now it's fixed and no need to Root. Thanks a lot PRATIK, YOU ROCK...
  9. #9  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    Where I can type *#0066# ?
  10. #10  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    You can type code same way u type a number to call. It's advisable to remove SIM card and Memory card before using code . Also make sure your battery is at least 80% charged.
  11. #11  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    Quote Originally Posted by Debolina Dutta View Post
    Yes *#0066# worked on my phone like Magic. My phone( S4 Chines Clone) is also displaying MediaTek logo on startup and shutdown. Everyone tells me to root my phone to change boot animation. But now it's fixed and no need to Root. Thanks a lot PRATIK, YOU ROCK...
    I reckon some of you want to have the Samsung logo apear so you can convince people it's a genuine and rip them off ? that's just evil.. People doing this should be reported..
  12. #12  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    all the codes are not working on my s4 clone gt19500 android version 4.2.2 please help me
  13. #13  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    hey i have a problem too but its different
    the sim is detected but its showing no service
    if you have some solution for this please tell me
  14. #14  

    Default Re: Strange Issue with MediaTek Samsung S4

    got any solution to this problem yet? i got the same problem. it detects the sim but does not show network

Similar Threads

  1. Trouble with screen mirroring (Samsung TV )
    By ahamick in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 31
    Last Post: 12-05-2014, 05:04 PM
  2. Samsung galaxy s4 sound problem
    By Yasir Khan 3YE in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2014, 07:50 PM
  3. Samsung internet VOICE!?
    By BrianCioffi in forum Sprint Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 16
    Last Post: 01-29-2014, 03:38 PM
  4. Samsung Galaxy S2 lets me enter text but wont let me select date/month/yr etc...
    By Devon Iossi in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2013, 04:12 PM
  5. S4 Laggy while charging
    By josephk11 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2013, 12:32 PM

Posting Permissions