Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    Karlzweb's Avatar

    Posts
    19 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts

    Default Losing Connection

    I have been having a wierd connection issue for a couple days on my Sprint S4. For some reason I am losing my connection. If I reboot or switch from wifi, it will come back for a minute or two, but then nothing.

    The 3G icon will show up top, with the upload arrow lit but the download arrow stays gray. If a reboot it will work again for a couple minutes, then start all over again. I have tried updating the PRL, but that does not seem to help.

    Any thoughts or anyone else had this issue?

    Posted via Android Central App on my S4
  2. #2  

    Default Re: Losing Connection

    When I had it it was a carrier issue. When you reboot or 'get out of WiFi' your phone registers with the network and usually works for a few seconds, then the network goes wonky. I notified the carrier and, with nothing done to my phone, it started working again.

Similar Threads

  1. Epic 4G Touch WiFi Losing Connectivity
    By AdamU726 in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 11
    Last Post: 01-07-2012, 09:48 AM
  2. Quick Observation...Losing connection to Google Servers
    By its_miller_time in forum Sprint Nexus S 4G
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2011, 04:28 PM
  3. Losing connectivity over bluetooth speaker?
    By wcassell in forum T-Mobile HTC Sensation
    Replies: 4
    Last Post: 08-17-2011, 08:26 PM
  4. Evo/PC USB Problem - Losing "Connection Type"
    By LikeAChampion3 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2011, 09:58 PM
  5. Mobile hotspot keeps losing connection
    By t9giese in forum Motorola Droid X
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2010, 10:21 PM

Posting Permissions