1. ukenigma's Avatar
    Hi.
    i know there are lots of posts by people with problems on use of the back button, but mine appears to be slightly different.

    Certain apps that previously were closed or moved 'back a screen' are no longer working on the back button (candy crush is a obvious choice)
    doesnt work on internet explorer or chrome either.

    also, i have acquired what can only be decribed as a HUGE lag when pressing home button. this isn't the s-voice problem, thats already switched off. this is a lag of about 2 seconds before my apps come back onto the screen.

    i am on a non-rooted, stock S4 using 4.3 version I9505XXUEMK8 (which KIES 3 says is the most up to date version)

    p.s. this has all started in the last couple of weeks. Please help me get my beloved S4 back.....
    01-20-2014 06:05 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Hi.
    i know there are lots of posts by people with problems on use of the back button, but mine appears to be slightly different.

    Certain apps that previously were closed or moved 'back a screen' are no longer working on the back button (candy crush is a obvious choice)
    doesnt work on internet explorer or chrome either.

    also, i have acquired what can only be decribed as a HUGE lag when pressing home button. this isn't the s-voice problem, thats already switched off. this is a lag of about 2 seconds before my apps come back onto the screen.

    i am on a non-rooted, stock S4 using 4.3 version I9505XXUEMK8 (which KIES 3 says is the most up to date version)

    p.s. this has all started in the last couple of weeks. Please help me get my beloved S4 back.....
    Welcome to the forums.
    Clearing cache in recovery might help: [Guide] Rebooting into Recovery Mode for the Galaxy S2, S3, and Tab2.
    Follow instructions for the S3.
    ukenigma likes this.
    01-20-2014 10:28 AM
  3. ukenigma's Avatar
    Welcome to the forums.
    Clearing cache in recovery might help: [Guide] Rebooting into Recovery Mode for the Galaxy S2, S3, and Tab2.
    Follow instructions for the S3.
    Worked perfectly! all seems as it was previously, thanks so much for your help
    01-21-2014 05:48 AM
  4. Golfdriver97's Avatar
    Worked perfectly! all seems as it was previously, thanks so much for your help

    Excellent. Glad it helped. See you around the forums.
    01-21-2014 08:37 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-22-2014, 03:34 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-22-2014, 01:00 PM
  3. Problem with Mass Storage
    By FrancescaG in forum Samsung Galaxy S II
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2014, 10:32 AM
  4. Daydream problem - not sure if it is normal
    By babble100 in forum HTC One M7
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2014, 04:02 AM
  5. Gmail and Google play problems
    By jregan68 in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2014, 05:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD