1. Ninjus's Avatar
    Hi Guys,

    I noticed just this week that my screen captures are blurry when I view them in gallery but when I am in edit mode for these screen captures they go back in high quality captures. Does anyone experience this problem?

    BTW there was an update last week so I updated my phone but it is still 4.4.2 update so might this be the reason for the problem?

    Please help thanks!
    07-30-2014 09:39 PM
  2. UJ95x's Avatar
    Is it blurry from the thumbnail or when viewing the image fullscreen?
    I have had issues with blurriness when sharing pics, but not viewing them. Which gallery app are you using?
    07-30-2014 09:51 PM
  3. Ninjus's Avatar
    Is it blurry from the thumbnail or when viewing the image fullscreen?
    I have had issues with blurriness when sharing pics, but not viewing them. Which gallery app are you using?
    It is blurry in thumbnail and view mode. I am using stock gallery app. Mine is in good quality when sharing.
    07-31-2014 03:25 AM
  4. UJ95x's Avatar
    It is blurry in thumbnail and view mode. I am using stock gallery app. Mine is in good quality when sharing.
    You can try clearing the cache on the gallery app. Go to settings > device > apps > all and find the app.

    Sent from my Galaxy S4 running SOKP 4.4.2
    07-31-2014 12:04 PM
  5. Ninjus's Avatar
    You can try clearing the cache on the gallery app. Go to settings > device > apps > all and find the app.

    Sent from my Galaxy S4 running SOKP 4.4.2
    I've done this already and still no luck. Maybe I'll wait for 4.4.3
    08-01-2014 03:40 AM
  6. UJ95x's Avatar
    I've done this already and still no luck. Maybe I'll wait for 4.4.3
    For now you can use an alternate gallery app, pike Google's Photos.

    Sent from my Galaxy S4 running SOKP 4.4.2
    08-01-2014 12:12 PM

Similar Threads

  1. Problems with Google Play updates
    By Gary_Berg in forum Google Nexus 5
    Replies: 7
    Last Post: 08-08-2014, 08:37 PM
  2. Smart screen, smart video
    By ahampton0217#AC in forum Sprint LG G2
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2014, 11:59 PM
  3. White screen using browser
    By iainwith2is in forum Moto G (2013)
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2014, 11:47 PM
  4. SD or phone problem? PLEASE HELP!!
    By Veronika Zamorano in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2014, 09:01 PM
  5. Problems after 6 months
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2014, 04:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD