Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Web sites not loading graphics

    I noticed some Web sites, like android central, if I go to site using browser that some things were on top of each other and just wasn't loading right. Is anyone else had this happen. Or did I change a setting that might have caused that. Think it has happened on another site, photos weren't loading.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
    Toshiba thrive
    Samsung Galaxy S5
  2. #2  

    Default Re: Web sites not loading grafics

    Have you tried using a different browser?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Web sites not loading grafics

    Now why didn't I think of that? Thanks, that must have been the problem. I was using Dolphin, tried Chrome, worked good.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
    Toshiba thrive
    Samsung Galaxy S5
  4. #4  

    Default Re: Web sites not loading grafics

    Quote Originally Posted by nonie View Post
    Now why didn't I think of that? Thanks, that must have been the problem. I was using Dolphin, tried Chrome, worked good.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
    Chrome is my favorite browser. But, if you end up not liking Chrome, then you can try to fix Dolphin by clearing its cache.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: Web sites not loading grafics

    Thanks will try that. I've used Chrome a couple times.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
    Toshiba thrive
    Samsung Galaxy S5
  6. #6  

    Default Re: Web sites not loading grafics

    Quote Originally Posted by nonie View Post
    Thanks will try that. I've used Chrome a couple times.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
    Let me know how it works out

Similar Threads

  1. Anyone else not getting 4G?
    By Ashlynsmommy in forum Sprint LG G2
    Replies: 6
    Last Post: 05-22-2014, 04:27 PM
  2. Hidden ext2 partition. Not visible in Ubuntu Live, nor W7
    By gener21839 in forum Optimus V Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2014, 11:22 PM

Posting Permissions