1. akutch34's Avatar
    One other issue I'm having....

    When I go to Gallery > Select Pictures > Share via Gmail > Send, the message just stays in my Outbox but never sends. (regardless of if I'm on 4G, Wifi, etc.)

    If I go to GMail > Attach Pictures > Send the message sends instantly. (regardless of network type)


    Anyone else notice this /have this issue? I only care because selecting all images > send is much easier/faster than going to GMail and selecting images one by one.


    Thanks!
    05-27-2014 08:59 AM
  2. Gekko's Avatar
    what carrier are you on?
    05-27-2014 09:06 AM
  3. akutch34's Avatar
    what carrier are you on?
    T-Mobile
    05-27-2014 09:21 AM
  4. TruckinAint4Sissies's Avatar
    I've ditched the original gallery app in favor of Quickpic.


    TA4S
    05-27-2014 11:40 AM
  5. akutch34's Avatar
    I've ditched the original gallery app in favor of Quickpic.


    �TA4S�
    Same here.

    Sent from my SM-G900T using AC Forums mobile app
    07-12-2014 10:08 AM

Similar Threads

  1. serious battery issue after latest android update!!!
    By themkman in forum Sony Xperia Z
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2014, 03:18 PM
  2. WidgetLocker, TeslaUnread & NiLS won't show Gmail label unreads
    By Jamie Pyper1 in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 3
    Last Post: 06-08-2014, 03:34 PM
  3. Samsung Galaxy S4 doesn't work anymore (technical issue) help!!
    By Bobert Clark in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2014, 05:51 AM
  4. Nexus 5: Sound issues :(
    By chadders1033 in forum Google Nexus 5
    Replies: 2
    Last Post: 05-28-2014, 02:47 PM
  5. Galaxy S4/JBL Micro Wireless Blue tooth connectivity issue
    By Miles Zemanek in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2014, 04:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD