Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default No LTE on my S5

    I'm in Tampa and I'm only getting 4G on My S5, but I'm getting LTE on my 5s and iPad air... What gives?

    Sent from my SM-G900T using AC Forums mobile app
  2. #2  

    Default Re: No LTE on my S5

    Quote Originally Posted by TechGod2014 View Post
    I'm in Tampa and I'm only getting 4G on My S5, but I'm getting LTE on my 5s and iPad air... What gives?

    Sent from my SM-G900T using AC Forums mobile app
    Which provider are you? Overall LTE and 4g are the exact same thing. Providers have kind of called it what they want, in commercials, etc. But in the end LTE is 4g. Now if you are talking Sprint 4g/LTE IS DIFFERENT from Spark. But outside of that, LTE is 4g, just being called something different on the screen/per the phone software.
  3. #3  

    Default Re: No LTE on my S5

    Yeah what carrier are you on?

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    Sent from my T-Mobile Note 4 using AC Forums.
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: No LTE on my S5

    My bad... I have t-mobile for all three devices.

    Sent from my SM-G900T using AC Forums mobile app
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: No LTE on my S5

    Sorry for that extra thread I didn't see it in my participated link figured I didn't hit the button correctly. Sorry again mods.

    Sent from my SM-G900T using AC Forums mobile app
  6. #6  

    Default Re: No LTE on my S5

    On your S5 go to settings, More networks, mobile networks, and ensure it's set to LTE like I do in the screenshot below.

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails No LTE on my S5-1401919253813.jpg  
    Sent from my T-Mobile Note 4 using AC Forums.
  7. Thread Author  Thread Author    #7  

    Default Re: No LTE on my S5

    Quote Originally Posted by Almeuit View Post
    On your S5 go to settings, More networks, mobile networks, and ensure it's set to LTE like I do in the screenshot below.

    Sent from my T-Mobile Note 3 using AC Forums.
    Not sure why I didn't check that first but it worked. Thanks.
    I wonder why it was disabled. I never changed the settings.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Similar Threads

  1. Can't move icons on S4 with tap-and-hold
    By Billtco in forum Samsung Galaxy S4 Google Edition
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2014, 01:42 AM
  2. Verizon S5 keeps dropping data connection ???
    By elykoj in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2014, 05:58 PM
  3. Safe Play - Find safe apps on Google Play
    By Patr1x in forum Android Apps
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2014, 10:44 AM
  4. Any way to get pda net or Hotspot to work on sprint s5?
    By smalba in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2014, 10:34 AM

Posting Permissions