Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Failed to enable Private mode.. How to solve?

    After flash with ClockworkMod, everything is okay.
    But it seems to be only Private mode isn't activating..

    So, How can I solve it?
    Should I need to go back to Stock recovery?

    Then, how to go back to stock recovery?

    Sent from my SM-G900H using Tapatalk
    Last edited by Masum56k; 06-11-2014 at 03:19 AM.
  2. #2  
    bbmjack's Avatar

    Posts
    251 Posts
    Global Posts
    379 Global Posts

    Default

    Yes unfortunately
    I told you before dont download CM
    To find the stock OS You need kies
    Posted via Android Central App
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Failed to enable Private mode.. How to solve?

    Quote Originally Posted by bbmjack View Post
    Yes unfortunately
    I told you before dont download CM
    To find the stock OS You need kies
    Posted via Android Central App
    Can I use this method Boss?
    http://www.editandroid.com/how-to-fl...-all-variants/

    Sent from my SM-G900H using Tapatalk

Similar Threads

  1. The vibrate mode on my phone will not work
    By kaylamarie91110 in forum Droid RAZR HD
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2014, 11:50 AM
  2. Encrypton took 8 minutes to Encrypt
    By android_freak1 in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2014, 10:25 AM
  3. No connection to Motorola's servers?
    By Ivo-p in forum Moto G
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2014, 04:36 AM
  4. WBXML Error when syncing Contacts to HTC One M8
    By Michelle WThompson in forum HTC One (M8)
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2014, 02:07 AM

Posting Permissions