1. Nicole Simmons2's Avatar
    I've only had my GS5 for a month and so this is my first time trying to upload my videos to YouTube. And it's not working.

    I am in the gallery, on the video I want to upload, I tap on the share symbol, I select YouTube and then write a title, description and choose options. I then hit the upload symbol. It then goes to my list of uploads and shows the video I'm trying to upload at the top, but when I tap on it, nothing. When I tap on the 3 dots to the right of the thumbnail, it gives me the option to cancel download. But it's not really doing anything! I let it sit like that for over 5 minutes and nothing changes.

    I've also tried doing it the opposite way and tapping on the upload option in YouTube, but that does not even give me an option to upload from my gallery which is super wierd. It only allows me to choose from downloads.

    What am I doing wrong and how can I fix this?!
    06-11-2014 01:05 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Does this happen on both wifi and mobile data?
    dpham00 likes this.
    06-11-2014 02:49 PM
  3. dpham00's Avatar
    +1. If it is set to upload on wifi only and you are on mobile data then that could be why

    dpham00, Android Central Moderator
    Sent from my Verizon Samsung Galaxy Note 3
    06-11-2014 02:57 PM
  4. Pete Padilla's Avatar
    I am also having the exact same problem. YouTube says "PENDING " for 12 hours. I didn't see a solution posted. Is there one? Or am I just out of luck?
    09-17-2015 01:06 AM
  5. Marcelo Silva3's Avatar
    upgrade software in google play
    09-18-2015 11:19 AM
  6. kostanos's Avatar
    Have the same issue. All software is up to date in my phone.
    Any clue?
    01-04-2016 11:16 AM

Similar Threads

  1. [Verizon] How to activate on TracFone service.
    By rmjohnson144 in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2015, 04:30 PM
  2. I dont see when text msgs are to multiple people
    By jewelly in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2014, 02:06 PM
  3. Accidentally set chrome as default app for youtube.
    By scipper77 in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 7
    Last Post: 06-11-2014, 02:02 PM
  4. Galaxy S4 Home button not working as it used to
    By Markersk in forum AT&T Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2014, 12:53 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2014, 11:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD