Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default How to fix missing subject line in every MMS sent?

    Hello all. In every MMS I receive, I get an annoying prefix line that reads "Subject: NoSubject" followed by the original message. It's really annoying to see it every time. How can I get rid of it? Please help!

    How to fix missing subject line in every MMS sent?-screenshot_2014-08-21-00-05-59.jpg
    Last edited by Paul627g; 09-23-2014 at 04:54 PM.
  2. Best Answer

    @Manuel Kim - Most MMS messages have "No Subject" set automatically. You can hit the menu button before sending an MMS and hit "add subject" to add a subject. If the person sending you doesn't add a subject it will default to this "No Subject" as well.

    Honestly ... I wouldn't worry about it that much. Just ignore that part of the message .

  3. Thread Author  Thread Author    #2  

    Default Re: Missing subject line in every MMS

    Please help?!

    Posted via Android Central App
  4. #3  

    Default Re: Missing subject line in every MMS

    You really don't give much detail like what app you are using . Is it the stock one ? Have you tried clearing app data in Application Manager for the messaging app ? If it's not a stock app have you tried deleting and reloading the app onto your phone? Do the simple stuff first . It would really help people if you mentioned what Messaging app you are using .
  5. #4  

    Default Re: Missing subject line in every MMS

    @Manuel Kim - Most MMS messages have "No Subject" set automatically. You can hit the menu button before sending an MMS and hit "add subject" to add a subject. If the person sending you doesn't add a subject it will default to this "No Subject" as well.

    Honestly ... I wouldn't worry about it that much. Just ignore that part of the message .
    Sent from my T-Mobile Note 4 using AC Forums.

Similar Threads

  1. Nexus 7 (2012) Stuck in Startup Loop?
    By Kenny Rizner II in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2014, 02:26 PM
  2. Music Starts Playing When I Plug in My Charger?????
    By lander06 in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 08-22-2014, 10:01 AM
  3. after kitkat update cache data is stored in app data
    By ninjamonkey1982 in forum HTC One
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2014, 04:23 AM
  4. Viewing photo is lock in Vertical.
    By Linda Hass in forum AT&T Galaxy S3
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2014, 10:02 PM
  5. What's missing from App reviews is,
    By mawil1013 in forum General News & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2014, 03:05 PM

Posting Permissions