Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Gallery issues anyone?

    Im finding that when opening my gallery from certain apps, I just get a black screen and nothing happens. Anyone else experienced this? I dont wanna do another factory reset coz im sick of losing all my stuff.

    Sent from my GT-I9300 using Android Central Forums
  2. #2  
    funkylogik's Avatar

    Posts
    9,675 Posts
    Global Posts
    9,696 Global Posts
    ROM
    touchejiz

    Default Re: Gallery issues anyone?

    I use QuickPic gallery mate so havent noticed but maybe u should give that a try, its a great gallery app (once u set what folders u do and dont want it to display lol)


    Unbranded international rooted s3 with Official 4.1.2 JB. Paisley, Scotland, Western Europe :beer:
    GT-I9300, UK
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Gallery issues anyone?

    You legend! Just tried Quickpic and its awesome. Cheers mate :thumbup:

    Sent from my GT-I9300 using Android Central Forums

Similar Threads

  1. Battery Issues with Gallery App Anyone?
    By Tony5757 in forum Verizon Galaxy S3
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-2013, 11:50 PM
  2. Well, my 2.2 is working fine, no issues, anyone else?
    By guitarplayer in forum Motorola Droid X
    Replies: 61
    Last Post: 09-24-2010, 11:52 AM
  3. Earpiece Issue anyone?!?!
    By mcp6530 in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2010, 06:34 PM
  4. Photo Gallery issue
    By jayjay1579#AC in forum Motorola Droid X
    Replies: 5
    Last Post: 09-18-2010, 01:10 AM
  5. Sync from WMP caused Gallery Issue?
    By DroidRage79 in forum Motorola Droid X
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2010, 10:06 AM

Posting Permissions