Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Audio Problem

    Hey guys, I gave up, coudn´t find a solution on google or anything. Lets see if you can help:

    The audio of my phone is not working correctly when activating the "speaker" or connecting the Aux to listen to music. After some seconds later that the screen goes to sleep, the audio goes off as well. The call or the song that is playing continues, however, in the case of the call, i have to activate the speaker bottom again; in the case of the song, i have to unplug the aux cable several times to listen to the music again.

    I am not sure if this is a hardware problem due to a hit or something.

    I appreciate any help.
  2. #2  
    UJ95x's Avatar

    Posts
    5,450 Posts
    Global Posts
    5,529 Global Posts
    ROM
    Slim Kat 4.4.2 Build 3

    Default Re: Audio Problem

    Welcome to Android Central
    Has this been an issue only recently or has it been there for some time? Also, what Android version are you on?
    Everything in this post is 100% accurate...I think

    R.I.P. Motorola...and what could have been the best smartphone line ever
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Audio Problem

    Thank you,

    Its been for some time, probably 2 months. I am currently using cyanogenMod 10.2.0
  4. #4  
    UJ95x's Avatar

    Posts
    5,450 Posts
    Global Posts
    5,529 Global Posts
    ROM
    Slim Kat 4.4.2 Build 3

    Default Re: Audio Problem

    Quote Originally Posted by jcuadra21 View Post
    Thank you,

    Its been for some time, probably 2 months. I am currently using cyanogenMod 10.2.0
    Have you tried to use another version of CM? Maybe 10.1? Just to see if it's a software or hardware issue
    They seem to have a lot of bugs, even with stable builds
    Let me see if I can find a fix for your specific version...

    Posted via Android Central App
    Everything in this post is 100% accurate...I think

    R.I.P. Motorola...and what could have been the best smartphone line ever

Similar Threads

  1. S4 WiFi hookup problem solved
    By Rockman59 in forum AT&T Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2013, 10:21 PM
  2. Is new 2013 ASUS N7 LTE suffering reboots problem?
    By Nidwow in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2013, 04:49 PM
  3. Problems Viewing Video on HTC One (4.3)
    By Andrew Courtney in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2013, 01:57 PM
  4. AT&T Samsung Galaxy S4 - WiFi hookupi problem solved
    By Rockman59 in forum AT&T Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2013, 01:51 PM
  5. USB SD card problem
    By UrvakshS in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2013, 11:44 AM

Posting Permissions

B