Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    mega350's Avatar

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrier
    Stock for now

    Default LTE 10.1 will not connect to WIFI

    I've been connected to the same wifi router for almost 6 mnths. suddenly GTab will no longer connect. i know its not the router since all other devices hold a constant connection. The wifi status on the tab sits on 'Authenticating / Scanning' and my network status says 'Disabled.

    So far I have resetted router, forgotten and restored saved network on tab and completed master reset.... still a NO GO!!!!

    What am I missing? please help, vzw support is clueless, they suggested master reset after I said it's already been done. any advice will be greatly appreciated
  2. #2  
    PjD#AC's Avatar

    Posts
    23 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: LTE 10.1 will not connect to WIFI

    Did this happen after you installed the latest VZW update?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    mega350's Avatar

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    16 Global Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carrier
    Stock for now

    Default Re: LTE 10.1 will not connect to WIFI

    nope. im still on 3.1, havent recvd any recent updates

Posting Permissions

";