Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Video playing problem from Facebook application from SGT 7+

    I cant play video on my Facebook application. But if I use the browser and type , it works! I bought my Samsung Galaxy tab plus 7.0 from the Philippines and I am based in US now. Anyone experienced this? Any solutions? Please help! GBU

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
  2. #2  

    Default Re: Video playing problem from Facebook application from SGT 7+

    yup. theres some problem.. guess something wrong with the facebook app itself..
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default

    Does it happened to you too or its only me? Any solutions?

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default

    Just to let you know guys I found the solution. Facebook video will not play if you tap the video screen on the post, you need to tap the title itself ( detail on right side of video, i think ) and then it will give you option on which software u want it to play! !

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
    Thanked by:
  5. #5  
    pounder001's Avatar

    Posts
    357 Posts
    Global Posts
    849 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default Re: Video playing problem from Facebook application from SGT 7+

    Quote Originally Posted by boygalaxy View Post
    Just to let you know guys I found the solution. Facebook video will not play if you tap the video screen on the post, you need to tap the title itself ( detail on right side of video, i think ) and then it will give you option on which software u want it to play! !

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
    Thanks I'll have to try this out as I was having the same issue
  6. #6  

    Default Re: Video playing problem from Facebook application from SGT 7+

    Can you explain please I just have the video clips themselves on my facebook page, no titles.

Posting Permissions

B