1. boygalaxy's Avatar
    I cant play video on my Facebook application. But if I use the browser and type www.facebook.com, it works! I bought my Samsung Galaxy tab plus 7.0 from the Philippines and I am based in US now. Anyone experienced this? Any solutions? Please help! GBU

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
    01-11-2012 09:46 PM
  2. thghost's Avatar
    yup. theres some problem.. guess something wrong with the facebook app itself..
    01-13-2012 09:04 AM
  3. boygalaxy's Avatar
    Does it happened to you too or its only me? Any solutions?

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
    01-13-2012 04:49 PM
  4. boygalaxy's Avatar
    Just to let you know guys I found the solution. Facebook video will not play if you tap the video screen on the post, you need to tap the title itself ( detail on right side of video, i think ) and then it will give you option on which software u want it to play! !

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
    pounder001 likes this.
    01-14-2012 08:12 AM
  5. pounder001's Avatar
    Just to let you know guys I found the solution. Facebook video will not play if you tap the video screen on the post, you need to tap the title itself ( detail on right side of video, i think ) and then it will give you option on which software u want it to play! !

    Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
    Thanks I'll have to try this out as I was having the same issue
    01-14-2012 12:28 PM
  6. Peterofware's Avatar
    Can you explain please I just have the video clips themselves on my facebook page, no titles.
    02-17-2013 06:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD