Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Question Recover Data after E: error

    Hello to all!

    First of all, I am very new to this forum and regarding my post, I've searched and found no results. Deepest apologies if it is a solved problem which probably has been posted before.

    So, here's it:

    Earlier, I was using CM9 on my Tab P-1000 and it was working fine. When I decided to try out the CM11 version I did a foolish thing when I encountered an article explaining the process(which probably is meant for stock GB to CM11) and downloaded the CWM recovery file. Then I installed the CWM recovery using Odin. When my Tab got stuck in the bootscreen, I suspected something went wrong and decided to go into recovery. I found an error of such:

    E:Can't mount /cache/recovery/command
    E:Can't mount /cache/recovery/log
    E:Can't open /cache/recovery/log
    E:Can't mount /cache/recovery/last_log
    E:Can't open /cache/recovery/last_log

    And I restocked.[I was aware of the data loss][Probably the wrong thing to do since I didn't back up any data, if a method of backing up data was available]

    Now I am left with a "new" device and I've re-installed the apps etc.

    My question is, is there any possible solution that I could recover the data I had before the restocking process?[before the E: error problem]

    Thank you in advance for the replies

Similar Threads

  1. Netflix error code 15001 again
    By bodum02 in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2014, 12:24 PM
  2. Google Now Swipe up for GS3? And regarding home button lag after 4.3 update.
    By Daniel Song1 in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 02-17-2014, 08:10 AM
  3. Bootloop after Tacoroot, Revolutionary ...
    By beezerhale in forum Incredible 2 Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2014, 11:25 PM
  4. Data only on AT&T for Galaxy Mega
    By BeardoVT in forum Samsung Galaxy Mega 6.3
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 07:58 PM
  5. SIM Card Error
    By Logan Benson in forum General News & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 03:28 PM

Posting Permissions