10-07-2012 11:42 AM
57 123
tools
  1. Dave-in-Decatur's Avatar
    Have the same problem, cant hook up my phone to the computer because it force closes usb settings!
    Try accessing the phone on the computer (using Explorer) anyway. I found that the error message on the phone was kind of a mirage -- I could still access folders and files.
    09-19-2012 05:36 PM
  2. acejavelin's Avatar
    Sounds like a factory reset is in order...
    09-20-2012 10:20 AM
  3. kbuno50's Avatar
    My stratosphere started crashing. Did a few resets, nothing.. Getting a replacement in two days
    09-25-2012 08:12 PM
  4. benhath's Avatar
    I just did that, restored everything, but the default browser cannot connect to anything, (Firefox and everything else connect fine), getting out-of-memory errors
    on a few other things, rather not do another factory reset.

    Sounds like a factory reset is in order...
    09-26-2012 01:46 PM
  5. acejavelin's Avatar
    I just did that, restored everything, but the default browser cannot connect to anything, (Firefox and everything else connect fine), getting out-of-memory errors
    on a few other things, rather not do another factory reset.
    Did it have any problems before restoring anything? If it did, then it I would do a second factory default, preferably in recovery, and try one more time. If the problems still persists, then you most likely need to get a warranty replacement.
    09-27-2012 03:06 PM
  6. benhath's Avatar
    Yes it did work before restore, but I'm not gonna go through another factory reset anytime soon. Everything including Firefox works fine, so I just parked the icon for the stock browser off in a mostly unused page. If there is anything I can do short of another factory reset, I'll consider it, but just that browser not working doesn't justify it to me.
    Thanks

    Did it have any problems before restoring anything? If it did, then it I would do a second factory default, preferably in recovery, and try one more time. If the problems still persists, then you most likely need to get a warranty replacement.
    09-27-2012 03:50 PM
  7. benhath's Avatar
    Found it! (default browser not working) In another post in a different forum it was suggested that the proxy field be checked, and sure enough I found "WIFI_Sleep_Policy" in that field. I cleared it and all is well, now. Might also explain why I couldn't connect to a friend's WIFI even with the WPS feature.


    Did it have any problems before restoring anything? If it did, then it I would do a second factory default, preferably in recovery, and try one more time. If the problems still persists, then you most likely need to get a warranty replacement.
    acejavelin likes this.
    10-07-2012 11:42 AM
57 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD