Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Question I lost google play connection on my VZW - Stratosphere (SCH-i405)

    Help - I am currently living overseas for a couple of years and I kept my current US contract. I just use the phone on wi-fi while I'm here and when in the states I use it regular. Two days ago I tried to go to Google Play and search for a new ap and it kept popping up "Lost Connection". My husband has the exact phone and contract and he has no problems whatsoever. I was reading online about the Google Chrome Book and the reviews said something about the Google Play being not authorized and shutting down the connection. If anyone knows what I can do to fix this, please let me know.
    Thanks
    ,

Similar Threads

  1. Wifi sometimes will not automatically connect on my home network
    By Addie_Goodvibes in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2011, 10:30 PM
  2. Lost Wife's Calendar on my myTouch4G
    By fatboy97 in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2011, 09:07 PM
  3. Hello Purr App won't play sound on my X10
    By rwelsh09 in forum Android App Inventor
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2011, 10:49 AM
  4. Finally!!! Im playing SNES on my Evo with my Wii Remote and snes gamepad
    By chaosrecords in forum HTC EVO 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 21
    Last Post: 07-30-2010, 12:28 PM
  5. Need help regarding my google search bar on my g1
    By wabbit3119 in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2009, 05:41 PM

Posting Permissions