1. HoLfElDeR's Avatar
    I can't post anything when i am using Chrome, but when i use Firefox i can.
    This is what i see when using Chrome:


    and this is what i see when i am using Mozila firefox:
    12-08-2012 04:20 AM
  2. James Falconer's Avatar
    Thanks HoLfElDeR... would you mind telling me what versions of Chrome and Firefox you're using?
    12-09-2012 10:22 PM
  3. XDCX's Avatar
    I have a similar problem when trying to post from my laptop with IE8.

    Sometimes I can change what's in the Subject Box but I can rarely access the message box - it's just greyed out.

    The only way I could reply to this thread was via my Nexus 7.

    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    12-11-2012 10:06 AM
  4. James Falconer's Avatar
    I've notified the tech team on this one. Hold tight folks, we'll get to the bottom of it.
    12-12-2012 09:43 AM
  5. XDCX's Avatar
    I've notified the tech team on this one. Hold tight folks, we'll get to the bottom of it.
    Thanks for the follow-up. I'm using my laptop now and this is the first time I've been able to respond to a post in weeks. Maybe it's fixed?
    12-12-2012 08:03 PM

Similar Threads

  1. New to Tapatalk- How do you post a new thread?
    By wgroche in forum Droid Bionic
    Replies: 11
    Last Post: 04-02-2015, 11:02 AM
  2. Flash How To: Read this before posting a new thread about Flash.
    By crackberrytraitor in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 157
    Last Post: 07-08-2014, 06:13 AM
  3. Still can't log in to the forums AND post on the HS
    By tony bag o donuts in forum Site Feedback & Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2010, 10:20 PM
  4. Can't read replies to my posts in Email on Vibrant
    By eric0668 in forum T-Mobile Vibrant
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2010, 04:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD