1. defaguim's Avatar
    I wonder why I'm having trouble to browse androidcentral website/forums, my browser shows website unavailable (error 137) since yesterday. All other websites work perfectly, even the other mobile nations websites. Using chrome or firefox same thing happens.
    I just got through using a vpn, can anyone tell me what is going on?
    Thanks
    12-20-2012 06:46 AM
  2. dchawk81's Avatar
    You're not alone. I can't access it either. At least not from my phone. My tablet browser and Tapatalk on the tablet are still okay as of this writing.
    12-20-2012 07:33 AM
  3. Phil Nickinson's Avatar
    Hi, everybody. Moved some DNS stuff last night, and it's taking a little while to propagate out. Sorry for the trouble.
    Lefty Drummer likes this.
    12-20-2012 08:11 AM
  4. defaguim's Avatar
    Hi, everybody. Moved some DNS stuff last night, and it's taking a little while to propagate out. Sorry for the trouble.
    Oh, ok thanks for the quick reply. I guess I'll just have to be a little patient.
    Peace
    12-20-2012 08:34 AM
  5. James Falconer's Avatar
    Should be all good now, but please do report if you still experience any problems!
    12-21-2012 10:49 AM
  6. dchawk81's Avatar
    All good on my end.
    12-21-2012 12:11 PM
  7. defaguim's Avatar
    It's working perfectly now.
    12-21-2012 07:26 PM

Similar Threads

  1. can't access m.getjar.com
    By gdenton61 in forum Virgin Mobile Optimus V
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2012, 10:01 PM
  2. Can't access Android Central Forums from my Epic touch
    By Searcher61 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2011, 09:28 AM
  3. Can't access SD card while charging
    By Hmbre97 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 7
    Last Post: 08-11-2010, 02:11 PM
  4. Can't access Outlook Web Access via browser
    By OJMBrooklyn in forum HTC EVO 4G
    Replies: 3
    Last Post: 06-08-2010, 05:39 PM
  5. Can't access Android Central Forums from my Epic touch
    By in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-1969, 07:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD