Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Question Audio disappeared from original video I took after uploading to facebook

    I took a video on my Sony Experia Z, and it originally had sound when I played it back. I'm sure, as I played it a couple times. I then uploaded the video to facebook. I noticed that the facebook video had no sound, so I went back to the original video to try re-uploading it, but now the original no longer has sound either! Neither does the video I took right before it. But all my other videos have sound. I tried downloading all my videos to my computer, but still have the same issue- all videos have sound except my most recent two videos.

    Does anyone know how I can get the sound back on my original video? Any idea what caused the problem so I can avoid it in the future? Maybe the video's settings were somehow changed on my phone or on Mx player when it was uploaded.

    Thank you!

Similar Threads

  1. A way to add a mute/unmute floating button over nav.
    By sethgoldstein in forum Moto X (2013)
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2014, 09:30 AM
  2. Samsung Galaxy S3 screen turned pink then black after falling
    By Yamna Ali in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 2
    Last Post: 05-13-2014, 02:07 PM
  3. Muted sound from headphone jack?
    By truthteller10 in forum Sony Xperia Z2
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2014, 01:31 PM
  4. Sound disappeared from my phone's video once uploaded to facebook
    By sweetbw7 in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2014, 01:26 PM
  5. Can't connect to mac share
    By Rotwang in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2014, 12:43 PM

Posting Permissions