Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    SomeoneOnLine's Avatar

    Posts
    13 Posts
    ROM
    CM9/CM10

    Default CM10 / Epic 4G D700 / MS Exchange Connectivity not working

    I have a Epic 4G D700 that is rooted. I have been running CM9.1 for a while and it works great for the most part. However I have been wanting to run CM10 (JB4.1.1) on it. I have been trying the last month or so worth of nightlies however the only main thing I seem to be having problems with is exchange connectivity to my works exchange 2003 server. The native mail client in jb just will not connect to my works exchange 2003 server. I know its not the server as it works fine with cm9. I have searched and read a lot about various different things that others say worked for them but have not for me. I understand that CM10 is still beta if not alpha and running nightlies comes with its faults but damn its frustrating. To top it off if I setup my google account via exchange/active sync it works so that alone baffles me. Im at a lost.

    Anyone have any good ideas of what I can try?

    Thanks,

    SomeoneOnLine
  2. #2  
    sb0
    sb0 is offline
    sb0's Avatar

    Posts
    1 Posts

    Default Re: CM10 / Epic 4G D700 / MS Exchange Connectivity not working

    Exchange e-mail works for me on CM10; however when I use inverted the e-mail app the Exchange Services crashes on me.
    Do you get the Force-close for Exchange Services?
    Thanked by:
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    SomeoneOnLine's Avatar

    Posts
    13 Posts
    ROM
    CM9/CM10

    Default Re: CM10 / Epic 4G D700 / MS Exchange Connectivity not working

    What is inverted? For me it wont even connect. No it doesn't FC, It acts as though the server is down and wont even connect. As soon as I restore my CM9.1 backup rom it connects no problem and everything works fine. I even cleaned my cache and everything. Not to mention I know my exchange 2003 server is not down. The part the confuses me the most is the fact that if I connect to my gmail account via exchange/active sync it works fine. Its soo frustrating bc I want to use jb soo bad but I cant use jb if I cant connect to my company exchange server to get email etc..

    I presume you have an Epic 4G/D700 (not the 4G Touch)?

    Is there another decent JB/4.1.1 ROM that anyone recommends for the Epic 4G/D700 that is not based on CM10? All though I do really like CM in general. But if I got no Active Sync to my company exchange server than I got no JB CM10.

    Thanks for the feedback,

    ~SOL
  4. Thread Author  Thread Author    #4  
    SomeoneOnLine's Avatar

    Posts
    13 Posts
    ROM
    CM9/CM10

    Default Re: CM10 / Epic 4G D700 / MS Exchange Connectivity not working

    Holy crap. I did a search for inverted cm10. did about 5mins of reading and sure enough if installing just the inverted email.apk now exchange actually connects, however it FC about 5secs. later. lol. well at least that's a start. I did see something about some fix or something about it that I just need to read more about. Thanks for the inadvertent help and point in the right direction.

    ~SOL

Similar Threads

  1. CM10 / Epic 4G D700 / MS Exchange Connectivity not working
    By SomeoneOnLine in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 3
    Last Post: 10-07-2012, 05:51 AM
  2. Getting Galaxy S II Epic 4G this week ANY reason NOT 2 ROOT?
    By philliesfansince1985 in forum Epic 4G Touch Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-18-2012, 02:15 AM
  3. (Win XP Pro PC) Odin sees Epic 4G as a drive, but not in DL mode!
    By djraw in forum Epic 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 03-26-2012, 07:51 PM
  4. Epic 4G Touch WiFi Losing Connectivity
    By AdamU726 in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 11
    Last Post: 01-07-2012, 08:48 AM
  5. Eris, ActiveSync Exchange + Zimbra not working
    By esmail in forum HTC Droid Eris
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2010, 01:27 AM

Posting Permissions

B