Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Question Gmail does not load attachments on CM9

    I recently rooted my Epic and put the stable version of CM9 on it. Everything seems to be great, but the Gmail app refuses to download or view attachments. It starts downloading and then just stops. Has anyone had this issue or know of a plausible solution?

    Thanks.
  2. Thread Author  Thread Author    #2  

    Default Re: Gmail does not load attachments on CM9

    I would appreciate any suggestions.
  3. #3  
    rando991's Avatar

    Posts
    550 Posts
    ROM
    Stock/Rooted

    Default Re: Gmail does not load attachments on CM9

    I never loaded CM9, but I had this problem when I was on CM10. It required me to delete Gmail data, and uninstall. Then download from the Playstore (not your Titanium Backup because of the way it will install it). After that it started working again.
    Thanked by:
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: Gmail does not load attachments on CM9

    THANK YOU! That's such a simple solution. I can't believe I couldn't think of that!

Similar Threads

  1. Default browser does not load homepage on startup.
    By sdax2 in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2012, 11:43 AM
  2. gmail does not receive emails with attachements
    By Trevalkin in forum AT&T ATRIX
    Replies: 5
    Last Post: 05-02-2011, 01:17 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 09-24-2010, 06:11 PM
  4. Camera app does not work while on call!!!
    By bigb82 in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 13
    Last Post: 09-22-2010, 05:03 PM
  5. Leaked 2.1 Gmail Images Not Loading
    By jmomma1203 in forum HTC Droid Eris
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2010, 10:18 AM

Posting Permissions

B